Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más is van ezzel így? Részlet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van ezzel így? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Kom-Egom megyei vagyok de tartós kapcsolat,akár szexhaverság céljából nem találok fiatalabb barátot. Ha bevállalnám a nagyobb távolságot úgy látom lenne lehetőségem.

Hozzá teszem,magára adó 40+ pasi vagyok,edzek,persze nem vagyok adonisz. Alkalmi pedig adódik,de többre gondolok, mint például közös programok,szabadidő kellemes eltőltése,rendszeres összejárás. Tapasztalatom,hogy az aktív fiúk szívesen vannak velem,persze társkereső appok által. Vagy inkább nézelődjek a környéken, mintsem utazással töltsem az időm nagy részét?

2022. aug. 21. 18:12
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Kár hogy fiatalt keresel,én is negyvenes vagyok.
2022. aug. 21. 18:27
 2/4 anonim ***** válasza:
77%
Más pedig örömmel venne egy értelmes 40-est, de állandóan a fiatalok írnak..:(
2022. aug. 21. 18:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

"magára adó 40+ pasi vagyok,edzek,persze nem vagyok adonisz"

A gond az hogy magas a mérce ezeken az oldalakon. És a kérdésed meg is válaszoltad! A fiatalok javarésze az adoniszt keresi,még akkor is ha ő a nyomában sincs (de azért úgy írja le magát). Ez a korosztályom (18-25) legnagyobb hibája.. Ami elég nagy szégyen.

Legyen kockás hasad,felnyalt serprű hajad,nulla izomzattal feszengj a profilképeiden, és lehet lesz esélyed. (ironizálok , mert tényleg ez a színvonal,ha megnézed például romeon hogy mennyi lájkot kapnak ezek az emberek).

Amúgy nekem kidolgozott izomzatom van,sokak szerint, mivel versenyszerűen kondizok, de szinte alig írnak. Ezek a srácok csoda hogy magukkal szóba állnak :D Nem tudom ki kéne nekik,de rohadtul kíváncsi vagyok.

Lehet nincs is (bár szerintem biztos) veled semmi gond külsőleg, csak te látod így. Ezek a nyálas társkeresők egoista felhasználói nagyon letudják rombolni az önképedet. Tapasztalat.

2022. aug. 21. 20:46
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Van tapasztalatom mindkét korosztályból. A velem egykorúak érzelem mentesen dugni akarnak,hiába beszéljük meg,hogy érzékibb legyen az aktus.Gondolom sok 40+ nak már rutinból megy,nem akarnak érzelgősködni. Másrészt sok a passzív jelentkező. Fiatalabbak meg jobban átélik az együttléteket aktívként azt vettem észre. Viszont össze járni nem akarnak. Nekem meg a kettő között lenne az ideális, ami itt a környéken nincs.

2022. aug. 21. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!