Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú melegnek tűnik, de nem vagyok benne biztos, akkor hogyan tudnám kipuhatolni, hogy az-e? Mit kérdezzek tőle, ami nem kínos? Részletek lent:
Sok beszélgetés, barátkozás!
Ha már jól megismertétek egymást, ha barátok lettetek, akkor lassan rá lehet térni kényesebb kérdésekre. Csak lassan, folyamatosan lehet ezt megtenni, hogy ne nyomulós látszata legyen a dolognak.
#2 sztereotípiák félrevezetőek, pl rólam meg nem mondanád, tipik férfi kinézet, "férfias" hanglejtés, átlagos gamer stb.
Középsuliban még évekkel ezelőtt volt egy srác akit mindenki melegnek hitt mert szerette a divatot, megvolt ez a sztereotípikus beszéde és társai, egyetemen ő volt az aki kb hetente más csajt vitt haza.
Sztem beszélgetni kell, ha komfortos vagy a dologgal akkor érdemes tudatni h te meleg vagy mert én pl random embereknek nem szoktam mondani csak barátoknak szoktam mondani mikor már megismertem őket, de ha más közli akkor én is komfortosabb vagyok elmondani.
Instáját csekkolhatod esetleg, sok meleg követ férfi modelleket és társai
Bizony a sztereotipiák megtévesztőek, ahány meleggel, biszexszel találkoztam, mind más vonz megjelenésre, sokukról meg nem mondanám, hogy mi az orientációja.
Kérdező, egyre elmélyültebb beszélgetés során, csak kialakul köztetek valamiféle bizalom, és pl a homofóbiára terelheted a témát, hogy "te mit gondolsz a homofóbiáról, szerinted se korrekt, ha valaki utál valakit pusztán a nemi orientációaj miatt?"
Szerintem egy ilyen kérdés korrekt is, nem is árulkodó, akkor is, ha ő hetero volna. De ezen keresztül talán kipuhatolod, hogy meleg=bi vajon.
Egyértelműen soha nem lehet tudni senkiről, hogy meleg-e vagy sem, hisz nincs ráírva senkire. Tudom, mert én is futottam bele olyanba, akiről megmertem volna esküdni, hogy meleg, közben full heteroszexuális volt. De fordítva is történt meg velem. Olyan srác kezdett ki velem és voltunk később néhány hónapot együtt, akiről álmomban sem gondoltam volna, hogy meleg.
Persze később elváltak útjaink, mert ő beakart olvadni a többségbe, vagyis inkább a családja által elvárt életet próbált meg élni. Bár gyermekei, unokái lettek viszont sosem volt boldog, mert nem a saját életét élte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!