Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszopjam egy buliban a haveromat?
Hatalmas nagy salleral értékelném, valószínű megusztatnám a fejét a WC kagylóban.
Attól hogy meleg vagyok, nem azt jelenti hogy szabad préda.
Szerintem sem jó ötlet, de persze kétesélyes. Lehet jól sül el.
De azért azért wc-re akkor megy el az ember, ha kell, szóval ha nem a fél liter pisa után akarod szopni a farkát, akkor inkább máshogy próbáld.
Ha utánam jönnél így, simán belemennék, sőt viszonoznám is.
Szerintem ha komolyan akarod sok veszíteni valód nincs. Max nemet mond.
37f
Szerintem okes, hogy erdekel a dolog viszont nem egy buliban kellene.
En a helyedben ugy probalkoznek inkabb, hogy elhivnam valami kozos dologra, aztan dumalnank (nem feltetlenul errol) es ha ugy erzem akkor probalnek kozeledni hozza. Hidd el erteni fogja akkor is ha csak pl hosszabban nezel a szemebe. Egy ilyen dologhoz elonyosebb egy diszkret helyet valasztani, ahol csak ketten vagytok, nem egy nyilvanos wc-t. Szamodra is elonyosebb lenne ha tudod, hogy nem epp vizeles utan kerulsz hozza "testkozelbe" hanem tisztan.
Az, hogy mennyire megbizhato srac neked kell tudd. En ismerek olyan meleg sracot akiben megbizok de olyat is aki bar nagyon bejon de szinte biztos, hogy nem diszkret igy nem is probalkoztam vele. En bikivancsi F vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!