Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Leszopjam egy buliban a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszopjam egy buliban a haveromat?

Figyelt kérdés
Biszexnek érzem magam, de még nem voltam fiúval. Tudok egy meleg srácról a haveri körömben és arra gondoltam, hogy az egyik buliban kifigyelném mikor megy wc-re, utánamennék és leszopnám persze ha hagyná. :D Csak nagyon rizikós, hogy nem tetszene neki a helyzet és esetleg elárulna. Ezt nagyon nem szeretném mivel nem tervezem nagy dobra verni, hogy a pasik is izgatnak.. Ő nem titkolja, hogy meleg. Az is lehet, hogy nem merem megcsinálni. Ti mit reagálnátok ebben az esetben ha valaki utánatok menne és kényeztetne titeket? :D Egyébként semmi más szándékom nincs vele csak kipróbálni.
2023. jan. 13. 15:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
Nyugodtan. Ha esetleg nemet is mondana (bár ez nem biztos), akkor sem hiszem, hogy bárkinek elmondaná.
2023. jan. 13. 15:47
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Attól hogy meleg, még nem feltétlen jelenti azt, hogy bárkinek a szájába adja a farkát aki meleg.

Javaslom inkább mond el neki, hogy kipróbálnád a dolgot, és rá gondoltál.

2023. jan. 13. 15:48
 3/19 anonim ***** válasza:
95%
Miért ne? Maximum finoman visszautasít, de az is lehet, hogy belemegy.
2023. jan. 13. 15:50
 4/19 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék senkivel beszélni erről még vele sem, mert biztos nagyon meglepné. Ezért találtam ki, hogy mindent egy lapra tegyek fel. Persze gondolatban könnyű. Azért tettem hozzá, hogy meleg és nem titkolja, mert neki nem lesz tétje. Simán elárulhat ha úgy gondolja bár nem az a fajta.
2023. jan. 13. 15:55
 5/19 anonim ***** válasza:
92%
Szerinted az nem fogja meglepni, ha hirtelen elé térdelsz?
2023. jan. 13. 15:56
 6/19 A kérdező kommentje:
De. Nem kicsit. Viszont beszélgetést nem szeretnék erről. Gondoltam odamegyek és elkezdem csókolgatni a nyakát, száját aztán jön a többi. Abban bízom, hogy felizgatom annyira, hogy ne járjon a szája.. 😅 Aztán mindenki megy a maga útjára.
2023. jan. 13. 16:01
 7/19 anonim ***** válasza:
41%
El fogja mondani.Inkább ne tedd!
2023. jan. 13. 16:06
 8/19 anonim ***** válasza:
93%

Ne tedd.

Ráadásul inkább akkor szopj ha előtte megmosta a farkát a partner, azt gondolom higiénikusabb egy tiszta farkat a szádba venni.

2023. jan. 13. 16:40
 9/19 anonim ***** válasza:
93%

Ez olyan, mintha a melegeket azonosítanád a ku...kal.

Ha szemtől szembe puhatolózol, vagy rákérdezel és igent mond, akkor mehetne, de hogy csak úgy odaállítasz...

2023. jan. 13. 17:32
 10/19 anonim ***** válasza:
94%
Buliban általában akkor megyek ki, ha már eléggé kell. Ilyenkor nem esne jól, ha feltartanának, utána meg nem érezném tisztának magam ehhez. Még ha jól is esne a dolog. Inkább beszéljetek meg egy talit kettesben valamikor valahol.
2023. jan. 13. 18:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!