Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire normális, hogy egy magát heteroszexuálisnak mondó pasi hagyja, hogy egy másik pasi simogassa a lábát?
Tavaly egyik korombeli, huszonéves munkatársammal elkezdtünk hülyéskedni, mint két középiskolás, ezzel a belenéztél játékkal. (Leghátul egy kisbuszban szórakoztunk ezzel.) Egyszer megfogta a kezemet hülyülés közben és berakta a combja alá, percekig pihentettem ott a kezemet, majd poénból elkezdtem simogatni, fogdosni a combját és túlzottan hagyta.
Később más napokon is szórakoztunk ezzel a belenéztél játékkal, ilyenkor néha direkt elkezdtem simogatni a lábát hülyülés közben, kíváncsi voltam mit reagál. Ha ellen is szokott állni akkor nem éreztem benne olyan határozottságot, mint más heteroknál. Csak annyit szokott ezekre a simizésekre mondani, hogy "olyan fura, b.z.s"...
De amúgy jól kijövünk egymással, egész jóban vagyunk, munka után is eljárunk ide-oda szórakozni, ha van kedve hozzá.
Mennyire normális egy heteronál, hogy ennyire nem ellenkezik a b.z.skodásoknál? Sajnos nem tudom hova tenni ezt a srácot.
(Annyit érdemes még tudni róla, hogy még nem volt barátnője, nem tudom van-e ennek jelentősége.)
(+: Igen, már többször bocsánatot kértem ezekért simizésekért nála és kárpótoltam úgymond ezzel-azzal. :P)
Én szerintem nem bírja lereagálni.
,,ha ellen is szokott állni akkor nem éreztem benne olyan határozottságot, mint más heteroknál."
Lehet ,hogy nem határozott személyiség.
Ez még én szerintem nem jelenti azt ,hogy meleg valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!