Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az mennyire normális, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire normális, hogy egy magát heteroszexuálisnak mondó pasi hagyja, hogy egy másik pasi simogassa a lábát?

Figyelt kérdés

Tavaly egyik korombeli, huszonéves munkatársammal elkezdtünk hülyéskedni, mint két középiskolás, ezzel a belenéztél játékkal. (Leghátul egy kisbuszban szórakoztunk ezzel.) Egyszer megfogta a kezemet hülyülés közben és berakta a combja alá, percekig pihentettem ott a kezemet, majd poénból elkezdtem simogatni, fogdosni a combját és túlzottan hagyta.

Később más napokon is szórakoztunk ezzel a belenéztél játékkal, ilyenkor néha direkt elkezdtem simogatni a lábát hülyülés közben, kíváncsi voltam mit reagál. Ha ellen is szokott állni akkor nem éreztem benne olyan határozottságot, mint más heteroknál. Csak annyit szokott ezekre a simizésekre mondani, hogy "olyan fura, b.z.s"...

De amúgy jól kijövünk egymással, egész jóban vagyunk, munka után is eljárunk ide-oda szórakozni, ha van kedve hozzá.

Mennyire normális egy heteronál, hogy ennyire nem ellenkezik a b.z.skodásoknál? Sajnos nem tudom hova tenni ezt a srácot.

(Annyit érdemes még tudni róla, hogy még nem volt barátnője, nem tudom van-e ennek jelentősége.)

(+: Igen, már többször bocsánatot kértem ezekért simizésekért nála és kárpótoltam úgymond ezzel-azzal. :P)

2023. jan. 9. 16:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Hm, lehet hogy meleg vagy bi
2023. jan. 9. 16:52
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nem hetero, csak még nem vállalja fel.
2023. jan. 9. 17:17
 3/15 anonim ***** válasza:
89%

Azt döntsd el, hogy te benne lennél-e egy ilyen kalandban?

Ha nem, sürgősen állítsd le magad, mert akaratod ellenére komolyra fordulhat és onnan már nehezebb kimásznod a helyzetből.

Ha igen, akkor folytasd tovább a játékot, hagyd magad "befűzni", de amíg nem lehetsz biztos a dolgodban, csak addig menj el, amíg még ráfoghatod, hogy: jaaa, te komolyan gondoltad? Csak hülyültem.

2023. jan. 9. 17:18
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Heteró és mondjuk testvéreként öccs ként tekint rád, ez el képzelhető lehet, haveri körben testvérek unokatestvérek simán maszírozzák egymás lábát. Közbe marhulnak. Ez nem mindenkinek intim.

De hogy nem volt még barátnője

Az így tényleg necces, jogos a kérdés.

Tudja hogy te zenész vagy?

Mert ha tudja nincs az a heteró aki ezt engedné.

2023. jan. 9. 17:23
 5/15 A kérdező kommentje:

#3: Ó, ilyen taperolós, buz.iskodós téren már leálltam nála. :3

Amúgy a barátja mindenképp szeretnék lennék. Legfeljebb olyan barát, mint 2 heteroszexuális között lehet. :P Ha pedig többet akarna, akkor megbeszélem vele a részleteket...

#4: Őőőőő, még nem tudja, hogy meleg vagyok, de majd el akarom mondani neki, mikor kellően kipihent lesz és jó idő lesz kint sétálgatni.

Amúgy szokta mondogatni nekem, hogy akar gyereket. Azt mondta nőzni akkor akar elkezdeni, ha lesz saját lakása. :D Ami szerintem leghamarabb 30 éves kora felé lesz neki.

Mondtam neki, hogy nyugodtan kereshet magának akár most is barátnőt, ne várjon olyan sokáig.

Na, mindegy, de nekem így is furcsa ez a srác. :D

2023. jan. 9. 17:48
 6/15 anonim ***** válasza:
22%
Ez már a buzulás előszobája
2023. jan. 23. 18:28
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sejt is valamit rólad!

Mert, ha a családról, nőkről beszélgettetek, és Ő nem kérdezett vissza, hogy veled mi újság a nők terén, akkor téged nem akart zavarba hozni.

Vagy még nem meri bevallani magának se, hogy tetszel neki, tetszik neki a fiú-fiú felállás, vagy arra vár, hgy valami kézzel fogható jelet adj felé, amit már nem lehet egy testvéri "simogatásnak" venni.

2023. jan. 23. 19:21
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlóan volt velem is egy haverom anno,csak ő a combom simizése közben egyszer a farkam is megsimogatta!

5 évig voltunk egy pár

2023. jan. 24. 04:12
 9/15 anonim ***** válasza:
86%
Hazudik. Ez esetben nem hetero az illető.
2023. jan. 24. 17:01
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt szoktam mondani. Nem akarok csajozni, meg gyereket, amíg nemtudok neki mindent biztosítani. Ez egy jól bevált duma. Én biztosra mondanám, hogy ő is meleg. Csak nem mer lépni, nem biztos benned sem
2023. febr. 4. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!