Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog az,hogy 27 éves nő létemre undorodom a pasiktól, mert mindig a szexel foglalkoznak?Heteroszexuális vagyok, de nagyon kiábrándultam a férfiakból, mert még a buszon is csak azt hallom,hogy folyton erről témáznak.
Úgy gondolom, mindennek megvan a helye és az ideje is, nem kellene hogy folyton ez jöjjön még a csapból is.
Nem vagyok prűd, és apácazárdába sem készülök vonulni,semmi trauma nem ért gyermekkoromban sem, ezzel kapcsolatosan. Ámbár, valahogy a régi típusú férfiak ( akik régen tudtak udvarolni) sokkal vonzóbbak a számomra, mint ezek a mostani "fiúcskák", akiknek a durr bele bumm aktus a lényeg,és ennyi..A szerelmi szokások is teljesen megváltoztak, és a csajok az első randin már tolják is lefele a bugyit..Számomra ez is taszító..
Ez sajnos ilyen.Ilyenné vált a világ.Jól írtad,ilyenek a férfiak,és azt is hogy a nők is.
Én szociális fóbiával szoktam ismerkedni,randizni.A problémámból adódóan nekem idő kell,míg megnyílok személyesen is,és közel engedem a másikat.A legtöbben ezt nem szokták megvárni.Nekem az első randin nem megy még az érintés,a csók.Idő kell hozzá,és függ a másik személyiségétől,viselkedésétől,mert lehet hogy a második találkozáson sem megy még.Hiába szimpatikus.És nyilván ha van második találkozó,akkor tudom hogy én sem vagyok számára ellenszenves.De idő kell...és sokszor utálom magam emiatt,mert nem érti a másik hogy mi a probléma,miért nem lépek.És ugye ez férfiként gáz,mert nekem kell kezdeményezni.Úgyhogy nekem egy mentális betegség áll a háttérben hogy "régimódi" vagyok ebben,és fokozatosan közeledem a másikhoz.
De egyébként én ezt hátrányként élem meg,mert tényleg megunták a randipartnereim.Ha az első randi megvan a kölcsönös szimpátia,és nem csókolom meg,akkor már érzem hogy hanyagolva vagyok,és mennek a következő pasira.Hiába van mellette a kapcsolattartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!