Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire etikus egy 27 eves ferfinak egy 17 eves lanyt dugni?
Figyelt kérdés
2021. febr. 5. 16:34
1/17 anonim válasza:
A szex és az etika két külön dolog. Miért kellene erre adnod? Ha tetszik, dugjad csak.
3/17 anonim válasza:
A 17 éves lány majdnem felnőtt, míg a 27 éves férfi még az apja sem lehetne. Szerintem nem ütközik az etikába.
4/17 anonim válasza:
Nem egy párt ismerek akik között ekkora különbség van, kb. ennyi idős korukban jöttek össze. És már évtizedek óta együtt vannak.
Szóval nincs vele semmi gond. Nem hiszem, hogy ők vártak volna a szexel éveket :D
5/17 A kérdező kommentje:
Nyilvan nem szo szerint ertem az etikussagot, csak oszinten szolva kicsit buntudatom van miatta neha. :D
2021. febr. 5. 16:43
6/17 anonim válasza:
Hát gáz szerintem. A csaj még középiskolás neked meg már javában lehetne ilyen idősen családod. Mindjárt 30 vagy és még mindig a középiskolában keresel lányokat. Miért nem találsz a saját korosztályodban lányokat?
7/17 anonim válasza:
Eléggé etikàtlan. Leginkàbb ha hülyíted, ha szerelmes beléd.
8/17 anonim válasza:
Ha védekeznek rendesen és a férfi nem hitegeti és nem is beszéli rá semmi olyanra amihez amúgy még fiatal pl gyerekvállalás akkor szerintem semmi kivetnivaló nincs benne.
10/17 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond.
#6: Miért van mindig egy fogalmatlan, aki képtelen gondolkodni és egyből betolja ezt a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!