Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Etikus nonmonogám kapcsolatról mi a véleményetek?
"etikus nonmonogám" hát besz@rok, mivan pubi, szótárat hozott Karácsonyra a Jézuska? 😂
Az érdekel, hogy gáz lenne-e ha feleséged megengedné (nem fogja), hogy össze-vissza kefélj?
Elítélem.
Ami nonmonogám, az etikus már nem lehet, a kettő üti egymást.
5, de mi értelme együtt élni valakivel aki olyan mint egy haver vagy egy lakótárs?
Ez szerintem önáltatás.
Hány éves vagy, hány gyereked van a jelenlegi párodtól, mióta vagytok együtt, hány év van még a lakáshitelből, stb.
Azt gondolni, hogy mindig (közepkorúként) is van újrakezdési lehetőség, meg idő mindent újra felépíteni az igazi önáltatás.
Magam részéről minden tiszteletem azoknak, akik felül tudnak emelkedni a birtoklási vágyon és az egójukon, hogy az ő párjuk mással van.
#5, #8 köszi a válszt
A többieknek is akik monogámia pártiak.. de fröcsögni a billetyűzet mögött lehet ezt leszűrtem...
Mennyivel jobban esik egy kultúrált válasz annak tartalnától függetlenül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!