Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire etikus egy 27 eves ferfinak egy 17 eves lanyt dugni?
Figyelt kérdés
2021. febr. 5. 16:34
11/17 anonim válasza:
10es ha én összejönnék egy pasival akinek előttem egy tőlem 10 évvel fiatalabb barátnője volt elgondolkoznék hogy valami nagyon nincs rendben vele. Vagy a fiatal lányok ennyire megvezethetőek hogy rájuk kell menni? Én speciel 27 vagyok de egy 23 éves sráccal se tudnék leállni mert kisfiú számomra, itt meg mindenki 18-40ig megdugna 14 éves lányokat mert ugye az már nem büntetendő. Számomra baromi furcsa :D
13/17 anonim válasza:
#11: Ha te ilyeneken elgondolkodnál és nem fejted meg fél perc alatt, akkor miért gondolod magad 27 évesen komolyabbnak vagy érettebbnek, mint egy 23 éves?
Eleve, az estek 99%-ában, akik így pörögnek a koron, amikor egy évtizedhez tartoznak, azok elég messze vannak a komolytól.
14/17 anonim válasza:
Kár ezen filózni haver, ha több fontos dologban klappol köztetek a dolog, felesleges firtatni bármit is róla. Egy 17 éves lány, kész nő, sokuk ebben a korban nagyon is öntudatos, határozott, világos jövőképpel. A 27 éveddel simán jó vagy. 45 felett már elgondolkodnék a kérdésen.
15/17 anonim válasza:
Én 17 voltam mikor összejöttem a 42 éves pasimmal. Két évet együtt voltunk és nem a kor miatt lett vége. Le kell tojni mit gondolnak mások. Ha nektek jó, akkor hajrá.
16/17 anonim válasza:
Ha nincs nagy különbség abban, amit vártok ettől, nem hazudozol neki (mondjuk ígérgeted, hogy feleségül veszed, pedig eszedben sincs, miközben neki ez élete nagy szereleme, és álmodozik), akkor vállalható.
17/17 anonim válasza:
11
Nem értek egyet azzal amit írtál!
15
Egyet értek veled!
Az én barátnőm is csak 21 éves Hölgy!
Hogyha azt írom le, hogy Hölgy akkor Hölgy!
Mindig is a Hölgyeket választom és nem a csajokat!
Remélem, hogy értjük egymást?
Kedveli és szereti a szexet!
💯 nőből csak 1 sajnos!
Én már elmúltam 30 évesen.
Az évek csak számok!
Az nem számít!
Az nem jelent semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!