Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog az,hogy 27 éves nő létemre undorodom a pasiktól, mert mindig a szexel foglalkoznak?Heteroszexuális vagyok, de nagyon kiábrándultam a férfiakból, mert még a buszon is csak azt hallom,hogy folyton erről témáznak.
Figyelt kérdés
Úgy gondolom, mindennek megvan a helye és az ideje is, nem kellene hogy folyton ez jöjjön még a csapból is.
Nem vagyok prűd, és apácazárdába sem készülök vonulni,semmi trauma nem ért gyermekkoromban sem, ezzel kapcsolatosan. Ámbár, valahogy a régi típusú férfiak ( akik régen tudtak udvarolni) sokkal vonzóbbak a számomra, mint ezek a mostani "fiúcskák", akiknek a durr bele bumm aktus a lényeg,és ennyi..A szerelmi szokások is teljesen megváltoztak, és a csajok az első randin már tolják is lefele a bugyit..Számomra ez is taszító..
2021. máj. 15. 19:44
11/16 anonim válasza:
Jah és édesem légyszíves húzzál bőrt a fogadra! Köszi
12/16 anonim válasza:
5-ös, miért elégednél meg ennyivel?
Milyen lányt keresnél ilyen viszonyra?
13/16 anonim válasza:
Szia esetleg nem akarsz domina lenni? Rajtam uralkodhatsz.
14/16 anonim válasza:
Szóval gázak a férfiak, gázak a nők, itt már csak te vagy erkölcsös és tiszta. Rendben. Ugorjunk.
15/16 anonim válasza:
nem normális, hogy 27 évesen így kiábrándulsz, nem normális, hogy általánosítasz. szomorú, hogy ennyi rossz tapasztalatod volt, de érthető, hogy mindez úgy megviselt, hogy ki kellett írnod magadból. azt írod, hogy nincs szükséged kapcsolatra. szerintem meg van, pont egy hosszú távú kapcsolatban működik megfelelő arányban a szex és a többi dolog. talán szorosan nem kapcsolódik ide, de hozzátenném:én ugyan nem beszéltem ki soha semmit, de ami egy intim kapcsolat belső körén kívül esik, az szerintem kibeszélhető, lehet hencegés tárgya és jólneveltségtől függő mértékben és helyen az is lesz.
16/16 anonim válasza:
Értem, de az "utálom" kicsit erős kifejezés azért. Léteznek aszexuális férfiak, vagy olyanok, akik félig aszexuálisak, vagy nem tudják olyannal elképzelni a szexualitást, akit nem ismernek eléggé régóta, ilyen vagyok én is. Én pont a lányok részéről tapasztaltam, hogy már a 2. találkozáskor elég sok mindenben benne lennének, nekem ez ijesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!