Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha 27 éves koromig nem szexelt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 27 éves koromig nem szexeltem sokat, van még időm bepótolni?

Figyelt kérdés

Az első kapcsolatom 24 évesen lett, még most is tart, de nagyon megritkultak együttlétek és úgy érzem, nagyon sokat kihagytam, egyfolytában csak ezt csinálnám, de a mostani párom nem nyitott erre.

Van még esélyem nőként ezt bepótolni? Nagyon gyakran érzem magam rosszul e miatt, mert lassan fél éve nincs szex, de úgy érzem én senkinek nem lennék elég jó, mert zárkózott is vagyok, ez a kapcsim is nehezen jött össze és úgy érzem, esélyem sem lenne egy másikra.

2021. márc. 20. 15:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Érthető az aggodalmad de nem maradtál le semmiről és pótolnod sem kell semmit. Ez mind választás kérdése. Nézd, én 4 éve nem szexeltem, 2 barátnőm volt abból egy volt az akivel lefeküdtem.

Én is rosszul éreztem magam emiatt, de ez csak tévedéseken alapul mivel nincs miről lemaradnod, és akármikor betudod pótolni. A szex ugyan olyan marad vagy még jobb is a megfelelő partnerrel. :) 23/F

2021. márc. 20. 15:46
 2/8 A kérdező kommentje:

Ahova sportolni járok, volt aki már randira hívott, de egyrészt valahogy mindig azok, akik nekem nem tetszenek, másrészt meg párom van.

Nagyon szeretem, de sokat dolgozik most a covid nem tudom helyre lehet-e ezt még hozni :(

2021. márc. 20. 15:47
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
Nem kell helyrehoznod mondtam, mivel nincs mit. Tévedésen alapul az hogy lemaradtál akármiről is, nem lemaradtál csak később "pótolod be" és ha megfigyeled, mihez képest maradsz le? amit mások mondanak. És az valós? nem. :)
2021. márc. 20. 15:49
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
Azért ha egy kapcsolat nem működik ne fogjuk a munkára meg a vírusra.
2021. márc. 20. 15:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szakits es keress mast. Nagyon rossz ha nem eled ki magad
2021. márc. 20. 16:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is ugyanez a helyzet, csak férfiként. Én szakítottam és most randizgatok, bár a jelenlegi helyzetben nem könnyű.
2021. márc. 20. 17:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz lemaradni semmiről, ezt nem így kell felfogni. Annyi, hogy ha neked igényed van rá, (és természetes, hogy van), akkor vagy a pároddal kell megpróbálni beszélni róla, rendbehozni, vagy mást kell keresni. Én is anno nagyon sokáig nem szexeltem, bár más miatt, plátóilag nagyon bele voltam esve valakibe, és "nem tudtam volna mással lenni"(Jó nagy baromság volt amúgy, de már mindegy). És úgy gondoltam, hogy ugyan, miért kellenék bárkinek? De aztán sikerült ezt rendbe raknom magamban. Aztán mióta van párom, azóta majdnem mindennap van szex. De nem érzem bepótolásnak, csináljuk, mert szeretjük egymást, mindkettőnknek ez az igénye. Egyébként ha ennyire ragaszkodsz a bepótoláshoz, még van vagy 40 éved rá...
2021. márc. 20. 18:05
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha a párod férfiként ritkítja az együttléteket, akkor annak sajnos két oka van, de a következmény ugyanaz.

1. Nem kíván már, megunt, kihűlt a kapcsolat.

2. Mást is kúrogat rajtad kívül.

Következmény: szakítás és nem szenvedni tovább ebben a kapcsolatban.

Mondhatod, hogy a te párod tényleg nem olyan, csak szimplán nem kívánja tényleg stb. Szerintem ez nem igaz, max jól leplezi. Egészséges ember, ha nem is napi szinten, de azért hetente minimum 2-3szor kívánja a szexet a párjával, akihez vonzódik. Ha nem, akkor a fenti okok állnak fent, ez a kőkemény és szomorú valóság sajnos.

Én jelenleg egyedülálló vagyok, az előző párommal életfelfogásban és lelki oldalon nem passzoltunk, de a szex még akkor is működött, amikor már azon kívül nem sok minden. Ilyen a testi vonzalom.

2021. márc. 20. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!