Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van olyan férfi, akit nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi, akit nem tudsz elfelejteni?

Figyelt kérdés
Valaki, akit láttál valahol és azóta sem tudod kiverni a fejedből és bármit megadnál azért, hogy újra láthasd, beszélhess vele.

2023. jan. 3. 00:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok: el tudnám felejteni az exemet, ha jönne helyette egy legalább olyan kvalitású másik.

Sajnos én nem találkozom vele, mert így sok esélyem nincs: több ország áll közöttünk, melyek az utóbbi években nem túl barátságosan fogadták az érkezőt. (lsd.: Covid)

A hatos jól írja, de erre a szintre nem jutottam el még.

Számomra egyértelmű, hogy az ottlétem hiánya lehetett az egyik mozgatórugó, ami miatt mást keresett magának.

Mivel ennek már nem két éve, azért halványult a ragaszkodásom valamicskét, de a pszichológus is azt mondta, még egy pár év el kell teljen nélküle.

Hát teljen!

Ha a 3-as válaszolónak van kedve beszélgetni, írjon nyugodtan privátban!

2023. jan. 4. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!