Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú távon csak ezek a párok illenek össze szexuálisan, teljesen?
Full aktív - full passzív
Inkább aktív - inkább passzív
Uni - uni
Aktív - passzív
Elsőre elég egyértelmű, de arra gondolok, hogy komoly ismerkedés, párkeresés során lényeges szempont a pontosan összeillő szerepek, hogy igazán tartós és kiegyensúlyozott legyen a párkapcsolat? Nyilván alkalmi során kevésbé számít.
Pl. Egy uni + egy passzív vagy aktív fiú nem a legjobb pár, mert az uni mindkét oldalra vágyik, és előbb utóbb ez gond lenne (nemrég volt is egy ilyen kérdés).
Vagy egy full aktív nem illik egy inkább passzívhoz, mert ő lehet vágyna az aktív szerepre is, ráadásul vágyik az orális kényeztetésre is.
Értem. Viszont ez nekem sex.
De nektek sok sikert, boldogságot.
#10: na igen, ez mind szép és jó.
Csak mondjuk 10 párból 1 működik így.
Személy szerint 3 párt ismerek, akik vagy nyitott kapcsolatban vannak, vagy külön-külön sexelnek, vagy egyszerűen csalják egymást.
Nagyon jól hangzik amit írsz, de azért nem ez a realitás.
13,
Tudom, hogy milyenek az arányok és nem tagadom le őket. Csak nekem mindig rosszul esik, amikor valaki(k) (sokan) kategorikusan kijelentik, hogy "mert minden meleg ilyen meg olyan". Vagy hogy soha nem lesz tartós egy P-P vagy egy A-A kapcsolat. Vagy hogy melegek közt nincs is monogám, hűséges kapcsolat. Meg minden meleg félreQr, hármasozik, csalja egymást stb. Mindig mindenki a negatív példákkal jön. Közben meg igenis van példa az ellenkezőjére is, csak egy picit szét kell nézni magunk körül. Lehet, hogy 10 párból csak 1 működik így, de igen, van ilyen is. És ez azt is jelenti a nagy számok törvénye alapján, hogy 10.000 párból már 1.000 pár is jó példaként szolgálhat mások számára. Csak őket valahogy soha senki nem akarja észrevenni, mert valahogy sokkal könnyebb a sikertelenség okán a negatív példákra mutogatni. De én szorítok mindenkinek, hogy a jó példákból merítsen erőt, és ne vegye el a kedvét az álmai és a vágyai megvalósításától a sok rossz, negatív példa. Bármi legyen is a realitás. Azért reménykedni még talán szabad egy jobb világban. Remélem. :) Pedig nem is magamért teszem, hanem másokért, hogy másoknak is jó legyen. Elb.szott optimizmus egy elb.szott világban, tudom. De úgy nem lehet sikeres az ember, ha kapásból úgy indul neki a dolognak, hogy minden sz.r és úgyse jön össze soha semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!