Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú távon csak ezek a párok illenek össze szexuálisan, teljesen?
Full aktív - full passzív
Inkább aktív - inkább passzív
Uni - uni
Aktív - passzív
Elsőre elég egyértelmű, de arra gondolok, hogy komoly ismerkedés, párkeresés során lényeges szempont a pontosan összeillő szerepek, hogy igazán tartós és kiegyensúlyozott legyen a párkapcsolat? Nyilván alkalmi során kevésbé számít.
Pl. Egy uni + egy passzív vagy aktív fiú nem a legjobb pár, mert az uni mindkét oldalra vágyik, és előbb utóbb ez gond lenne (nemrég volt is egy ilyen kérdés).
Vagy egy full aktív nem illik egy inkább passzívhoz, mert ő lehet vágyna az aktív szerepre is, ráadásul vágyik az orális kényeztetésre is.
Nem tudom. Én attól félek, hogy a hosszabb távú kapcsolatok többsége a heterok esetében is csak a társadalmi nyomás és kényelem együttes hatása miatt működik és nem azért, mert tényleg összeillenek.
A melegeknél nincs ilyen kényszer, ezért az első probléma felmerülése után tovább is állnak, mert a kapcsolatukra kevesebb vagy semennyi szem sem szegeződik és így senkinek sem akarnak megfelelni vele.
Biztos a szex megvan egy darabig, de azért egy kapcsolat ettől összetettebb. A heterok olyankor is sokszor együtt maradnak, amikor már rég nincs szex. Van ilyen meleg verzióban is?
Pont erről szól egy kapcsolat, hogy a másikhoz hajlandóak vagyunk alkalmazkodni, lemondani dolgokról vagy megtenni olyat amit előtte lehet hogy nem. Ezzel erősödik is a kötelék. Persze fontos hogy legyen vonzalom és szeretet is, ha nincs, nyilván nem fog működni. Az azért elég gyorsan kiderül ha nincs meg a kémia. Pl két passzív között valószínű nem lesz meg.
Azt meg magamon is látom hogy az évek során változnak az ember szexuális igényei.
mind ketten passzivak vagyunk es 4 eve élünk együtt.
tudom ez nem olyan hosszú táv, de minden megoldható, ha akarod
Dildoval szoktuk egymast kenyeztetni, ha arra vagyik a masik.
esetleg ujjazas, vagy a parom imadja, ha a nyelvemet melyen benyomom neki.
Amugy meg kiverjuk egymasnak, szopunk stb.
#6-os voltam
Nem nyitott a kapcsolat, soha nem volt harmadik. Párkapcsolatról beszélünk. Két emberről, nem többről. A 7-es hsz-ben benne van a kérdésedre a válasz. Az ember (optimális esetben) hajlik, nem törik. Kísérletezgetnek, felfedezik egymást és bevállalnak új dolgokat, mert szeretik egymást. Aztán megkedvelhetnek olyan dolgokat is, amelyektől korábban elzárkóztak. Ezt hívják a merev elutasítás helyett alkalmazkodásnak. És ahogy utaltam rá, a 4-essel teljesen egyetértek:
"Pont erről szól egy kapcsolat, hogy a másikhoz hajlandóak vagyunk alkalmazkodni, lemondani dolgokról vagy megtenni olyat amit előtte lehet hogy nem. Ezzel erősödik is a kötelék." <= Ez pontosan így van, ha nem csak a szex köt össze két embert, hanem a szeretet, szerelem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!