Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Táv kapcsolat
Figyelt kérdés
Az van hogy lassan 1 éve hogy együtt vagyok a barátomal (meleg pár) és nyáron ugy lett volna hogy találkoztunk volna de sajnos nem mert és igy nem lett belole semmi 60km van koztunk sztem nem veszes de értitek az van hogy nem kuld magárol kepéket nagyon 4 képem van róla de azok is kb 1 eve keszultek… konyorgok neki sokszor hogy kuldjon de nem akar hivasozni se akar mert o szerinte szar a hangja meg igy minden ilyenkor mi a tenendo..?
Szóval ki derult az igazsag sajnos nem o volt ahogy alitja magat de mivel szeretem megbocsajtok neki.. oszinten pont ma lettunk egy evesek es hat az a baj hogy igy nm nagyon akkarom az idot el dobni.. igy megbocsajtok neki de igy minden meglesz talalkozas is meg minden.. hivast is mondta hogy heten meglesz minden fele kep es hogy nagyon sajnalja csak azert nem kuldte el magat mert ronda ami om igen tényleg de nem a kulsot nezem hanem a belsot:D
2022. dec. 27. 18:37
13/18 anonim válasza:
A belsőt nézed? Hello! Átvert! Ez van a belsejében.
2022. dec. 27. 19:18
14/18 anonim válasza:
Eszeden vagy? 1 évet hazudozott neked, minden mondatával módszeresen becsapott.
Nagyon fiatal vagy, de ennyire ne legyél hülye! Aki ezt megcsinálja veled abban 1 percig sem bízhatsz meg.
2022. dec. 27. 19:39
15/18 anonim válasza:
Ez nem egy kis hazugság volt. Szerintem ha egyszer át tudott így verni, legközelebb is megfogja tenni. Egy kapcsolat a bizalmob alapul, szerintem már régen eljátszotta a bizalmadat.
Nem ismerlek, de olyan párt érdemelsz aki teljesen őszinte hozzád, mert ahogy az írásodból olvasom jó ember lehetsz, igaz naiv és egy kicsit esetlen is.
2022. dec. 27. 22:08
16/18 A kérdező kommentje:
Az a baj az teny hogy nm bizok mar benne annyira. de normalis o csak hat igen ezt nagyon el rontota... Meglatom mi lesz a kozel jovoben ha el basz valamit azonal tiltani fogom es tenyleg nem erdekel csak az a baj szeretem es ez igy nagyon nehez 1 ev miatt nem akkarok szakitani igaz nem sajat magat mutata de jol el voltunk ketten neha voltak par nezet el teresek az teny de jah nem tudok ezzel mit tenni sajnos de szeretem es ha nem beszelunk mar rosszul vagyok mert hianyzik
2022. dec. 28. 10:16
17/18 anonim válasza:
Egy évig kihasznált, átvert, megvezetett, és te vele akarsz maradni. Keress pszichológust, mert kapcsolatfüggő vagy, és emiatt simán benne fogsz maradni olyan érzelmileg bántalmazó kapcsolatokban, mint amilyen ez is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!