Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet ez ellen tenni? Örülnék valami hasznos tanácsnak hogy ne tegyek tönkre minden kapcsolatot?
Eddíg 2 menyasszonyom volt és számos ígéretes kapcsolatot sikerült elszúrnom, mert ha meglátok egy szép lányt feszes popsival akkor addíg nem nyugszom míg le nem kerül róla a bugyi.
Valahog meg kéne változzak de eddíg nem igen sikerült, az elmúlt 3 hónapban egy időben 3 lánnyal jártam, és be kell lássam hogy ez már nem normális.
Szeretnék végre 1 normális kapcsolatot folytatni és nem elk*rni mint eddíg.
Remélem kapok valami jó tippet és sikerült megváltoznom.
Ezzel az a baj, hogy magadra akarod kényszeríteni. És ezzel csak magaddal cseszel ki. Miért akarsz olyat, amire nem vágysz?
22/L
2. vágyok arra hogy 1 valaki melett ébredjek minden reggel....de ha meglátok egy jó csajt akkor öt is akarom.
Akkor sok remény nincs remélem pár év múlva elmúlik, vagy marad a busz ahogy az 1-es tanácsolta :D
"Szeretnék végre 1 normális kapcsolatot folytatni és nem elk*rni mint eddíg." - Ha ezt szeretné (erre vágyik más szóval), akkor szerintem már nem beszélhetünk kényszerről.
Szerintem keress fel egy pszichológust. Szerintem egy szexuálpszichológus sokkal több hasznos tanácsod adhatna neked, mint mi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!