Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek? Táv kapcsolat

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Táv kapcsolat

Figyelt kérdés

Az van hogy lassan 1 éve hogy együtt vagyok a barátomal (meleg pár) és nyáron ugy lett volna hogy találkoztunk volna de sajnos nem mert és igy nem lett belole semmi 60km van koztunk sztem nem veszes de értitek az van hogy nem kuld magárol kepéket nagyon 4 képem van róla de azok is kb 1 eve keszultek… konyorgok neki sokszor hogy kuldjon de nem akar hivasozni se akar mert o szerinte szar a hangja meg igy minden ilyenkor mi a tenendo..?

Én is 17 vagyok ő 16…

#meleg bi
2022. dec. 12. 00:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%

Ez nem távkapcsolat... Ez egy semmi...

Sőt az is lehet hogy kifogtál egy kamu embert, és nem is ő van a képeken.

Nem csinál képeket magáról,csak 4 képet küldött egy éve,hívásozni nem akar,találkozni úgyszintén. EGYÉRTEMŰ HOGY KAMU.

60km lófax,a szomszéd város kb,én 200km-ert utaztam a volt barátomhoz többször is,nem volt akadály..

2022. dec. 12. 01:08
 2/18 anonim ***** válasza:
97%
Felejtsd el. És csak hogy tudd, lehet, hogy fiatalokról gyűjt intim képeket, felnőttként, ami bűncselekmény.
2022. dec. 12. 03:30
 3/18 anonim ***** válasza:
96%
Ahogy az első kettő írja. Semmilyen kapcsolatod nincs. Sajnálom. Felejtsd el az illetőt. Lehet egy nálad jóval idősebbet fogtál ki és csak gyűjti a képeidet és arra… tudod. Keress a közeledben valakit ezt meg felejtsd el.😉
2022. dec. 12. 05:29
 4/18 anonim ***** válasza:
96%

Én átrepültem egész Európát a másikért. 60km-re 16 évesen sem kéne gondot jelentsen. Aztán a hívásról ne is beszéljünk.

Szerintem mond meg neki, hogy vagy videóhívásozik, vagy taliztok élőben, vagy ennek véget vetsz. Ne dőlj be annak, ha további időt kérne. Akár kamuzik, akár csak félénk, egyik esetben sincs jövője a dolgoknak, ha csak online éli ezt ki. Neked ennél többre van szükséged!

2022. dec. 12. 06:39
 5/18 anonim ***** válasza:
96%

Felejtsd el ez nem kapcsolat.

Én 400 km-eket utaztam havonta a páromhoz.

2022. dec. 12. 08:04
 6/18 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy elvileg onbizalom hianyos es nem tudom hogy adjak neki onbizalmat nyilvan mondom neki szep meg minden de ezzel nem erek semmit meg sajnos..nyaron azert volt le mondva a tali mert sok volt a veszekedes koztunk igen ezzek ellenere is egyutt vagyunk…

nem szeretnek vele szakitani mert szeretem kozelben nincs sok meleg emberke marmint nem tudom nem birok uj kapcsolatot letre hozni.. nem menne hiányaban rosszul vagyok nem hogy ha vege is lenne ki varom a nyárt.. a talira…

2022. dec. 12. 09:17
 7/18 anonim ***** válasza:
96%

Túl fiatal vagy hogy ilyen baromságokra pazarold az időd.

Mennyi időnként találkoztok?

2022. dec. 12. 10:06
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha még a hangját sem hallottad soha az elmúlt 1 évben és még egyszer sem találkoztatok, ráadásul 4 képet láttál róla összesen (vagy valaki másról), akkor nagy tételben mernék fogadni, hogy nem azzal a személlyel levelezgetsz, akit a képeken látsz. Valószínűleg egy idősebb pedofil fószer van rád kattanva, aki gyűjti a képeidet és azokra maszturbál. Kért már tőled erotikus dolgokat? Megtetted neki? Testkép? Akt kép? Farok kép?

Ha azt mondja, hogy nem akar hívásozni sem, mert rossz a hangja, akkor mondd meg neki, hogy csak mutassa meg magát, nem kell beszélnie vagy megszólalnia. Ez sem garancia, mert megkérhet valakit, hogy üljön a kamera elé maga helyett, de azért a semminél több. 4 képet bárki leszedhet az internetről, bárki lehet azokon a képeken. Se kamerán keresztül nem láttad még, se élőben nem találkoztatok, se a hangját nem hallottad még. Én azért erősen gyanakodnék a helyedben. Komoly esélye van annak, hogy valaki kihasznál. Ha nm mutatja meg magát, nem beszél veled egy év után sem, erősen felejtős a történet. Annyira nem lehet valaki zárkózott, hogy 1 év alatt se merjen megnyílni szóban annak, akivel elméletileg 1 éve együtt jár és akit elméletileg kedvel, szeret. Itt valami más van a háttérben, valami nagy disznóság. Ne hagyd magad átverni, kihasználni!

2022. dec. 12. 11:07
 9/18 anonim ***** válasza:
95%

Erősen gyanús, hogy valaki kihasznál, ahogy többen is írták korábban. Viszont van valamennyi esély arra is, hogy tényleg ilyen nyomi a srác. Nagyon emlékeztet a 16 éves önmagamra. Vidéken éltem, nulla önbizalmam volt, utáltam a külsőm és rettegtem attól, hogy kiderül rólam. Könyörögni kellett napokig vagy hetekig, hogy küldjek egy képet magamról.

Mindenesetre utánna kellene járnod mindenképp, hogy kivel is beszélgetsz. A írásokból ítélve még eléggé gyerek vagy és naiv, de muszáj megérteni, hogy a neten nem minden az aminek látszik.

2022. dec. 12. 14:00
 10/18 anonim ***** válasza:
84%

Hatvan kilométer az egy 45 perces vonatút. Ha ennyire sem tartjátok egymást fontosnak, akkor nem beszélhetünk kapcsolatról. Ha még nem is találkoztatok soha, akkor meg pláne nincs köztetek semmi.

Én ugyan 45 vagyok, de naponta utaznék érted ennyit. :)

2022. dec. 12. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!