Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, miért dumáltok elfogadásról, miközben
utáljátok a heterokat?
Mivel én meghatározott személyek kivételével mindenkit utálok, a heterok pont beleesnek ebbe a kitüntetett körbe.
2022. dec. 11. 23:47
milyen lobby? bírom ezt a kifejezést, de még soha nem tudták elmagyarázni, ki és miért csinálja és főleg hogy mit ??
egyébként nekem melegként csakis heteró haverjaim vannak. és az a vicc, hogy egyik-másik tudja is, hopgy nagyon bejön nekem, aztán megy ezzel a poénkodás, de ennyi. meleg környezetben nem tudnám elképzelni az életem. az egyik azt mondta, kár hogy meleg vagyok, mert amúgy szívesen lenne a férjem, jól kijövünk, csak hát ugye heteró ...
lényeg a lényeg, hogy bírom ezeket a hülye kommenteket, nagyon sok heteró-meleg haverság, barátság van, csak pont az ilyen felfogás miatt, általában titokban kell még azt is tartani. pedig sok nagyon jó fej heteró srác van.
2022. dec. 12. 09:45
a melegek nem utaljak a heterokat. honnan veszed ezt a butasagot?!
2022. dec. 12. 10:52
Nekem sincs bajom a heterokkal. Inkább a sok segfejjel. Akik nem birják ezt elfogadni. Sajnos ezt a magyaroknál tapasztaltam a legjobban.igaz én is magyar vagyok. Jelenleg németben élek. Ott sokkal elfogadobbak az emberek.
2022. dec. 12. 11:13
Kérdező, írd már le honnan vetted azt a marhaságot: mert az, hogy én leszbikusként nem kefélek hapsikkal, az nem azt jelenti hogy utálom a heterókat.
2022. dec. 12. 14:16
16/24 Kedves_ válasza:
Én birom őket, saját döntés, saját élet. Csak velem ne kezdjen ki. 🤣
2022. dec. 18. 13:04
döntés .... ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, istenem :(
2022. dec. 19. 13:14
Ez olyan kérdés volt,mint hogy melegként miért utáljuk a nőket.Egyáltalán miből vontad le ezt a fals következtetést?Nem hiszem,hogy bármelyik meleg azért utálna egy heterót,mert az az.Amit tesz valaki az után itélem meg én,legyen az bármilyen nemű,felekezetű,színű vagy egyéb tulajdonságú nem a szexualitása alapján.Az legyen az ő saját problémája,nem rám vagy ránk tartozik.
2022. dec. 20. 02:45
Egy ez egyén függő mindenkinek meg van a maga hülye véleménye ,de inkább mindenkinek el kell a másikat fogadni attól még ,hogy kihez vonzódik,de amúgy is a heterok akik itelkeznek inkább és ők nem fogadják el a melegeket ,de vannak kivételek
2023. jan. 6. 17:57
Egyszer Amszterdamban nagyon szétcsapva két haverommal bekeveredtünk egy bárba tovább piálni.
Néhány óra múlva tudatosult bennünk, hogy egy melegbárban bulizunk.
Mindenki teljesen jófej, és barátságos volt a három bebaszott kőhetero pasival.
2023. jan. 6. 18:23
Kapcsolódó kérdések: