Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan fogadtátok el magatokat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadtátok el magatokat?

Figyelt kérdés
Kérdésem leginkább passzív melegekhez szól. Egyszerűen nem sikerül elfogadnom magam, pedig nagyon vágyom rá, hogy egy pasival legyek, passzív szerepben. Ehhez még hozzá tesz az is, hogy eléggé férfias vagyok külsőre, emiatt nem érzem jól magam.

2022. okt. 14. 20:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan ahogy leírtad én is ilyen vagyok! Pontosan ilyen! Akárcsak mintha én írtam volna utolsó szóig!

De én annyit tettem az ügy érdekében, hogy lefeküdtem egy pasival. És megint megtettük és egyre jobban kezdem elfogadni magamat.

Hát szexelj többet és talán jobban elfogadod magadat.

2022. okt. 14. 20:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig azt gondoltam, hogy egy életem van, és azt magamért élem, úgy élem hogy megérje, nem ahogy az meg van írva. Mert boldog akarok lenni. És eddig be is válik 😅
2022. okt. 14. 20:44
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Mindkét előző hozzászóló leírta pontosan az utat.be kell járnod neked is azt az utat.nem kell parázni.Ja!és köztünk aktívak között vannak olyanok akik szeretik a férfias passzívat.én azért mert melegként a pasikat szeretem.nekem egy pasi legyen férfias.miért érzed magad férfiasnak?mitől?erre kíváncsi lennék.
2022. okt. 14. 21:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát... Nekem is felmerült ez a gond, különösen, hogy a személyiségem eléggé kétoldalú.

Egyfelől erőteljes, dinamikus fellépésű, harsány ember vagyok, nem félek a konfrontációtól, másfelől viszont van egy feminin, visszahúzódó oldalam. És arra jöttem rá, hogy ezek nem zárják ki egymást, egyszerűen más-más helyzetekben előnyösek. Pl. ha valaki ki akar használni, akkor nagyon előnyös a határozottságom, és a konfrontatív fellépésem. Ha viszont szeretetre vágyom, akkor meg a lágyabb megközelítés a célravezetőbb, és nincs vele semmi baj. Nincs is jobb érzés, mint odabújni a páromhoz egy nehéz nap után. :) (Bár most olyan nincs xD)

Egy olaszos, harsány embernek is szüksége van szeretetre, és ez így van jól. :)

2022. okt. 16. 00:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez abszolút előnyös
2022. okt. 16. 02:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyelőre sehogy.
2022. nov. 30. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!