Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadtátok el magatokat?
Figyelt kérdés
Múltkor néztem egy német filmet azt hiszem szabadesés volt a címe, egy srácról szól aki az addig hetero világából belekóstol a meleg világba és láthatóan tetszik neki. A film nézése közben, nagyon magamra ismertem amikor láttam a szereplő jellemének átalakulását ahogy küszködik az első meleg csók után. Vívódik magában magával. Azt érzi, hogy a társadalmilag elvárt normákhoz képest ez nem helyes, de belül pedig tetszik neki, vágyik rá, érdekli, vonzza. Majd szépen lassan átadja magát az érzésnek, de ezt az egeszét rejtőzködve teszi kettős életet élve. Ahogy néztem a filmet mintha magamat láttam volna. Persze az első csókon, és szexuális kalandon már túl vagyok már rég, de minden alkalommal amikor éppen megismerkedem valakivel még az együttlét alatt is gondolok erre, hogy ez nem helyes. Ilyen fura érzés mintha kívülröl néznék magunkra ahogy fekszünk és csókoljuk egymást, és arra gondolok hogy úristen mit csinálok én itt ezzel a pasival. Abszurd az egész ahogy egymás karjában fekszünk, és kényeztetjük egymást. Viszont ha elvonatkoztatok eltereli a figyelmem akkor meg át adom magam a helyzetnek, és annyira jól érzem magam hogy elmondani nem tudom. Ti ezt hogy teszitek rendbe magatokban?
„Ti ezt hogy teszitek rendbe magatokban?” Úgy, hogy engem vajmi kevéssé érdekelnek a „társadalmilag elvárt normák”; az meg aztán végképp nem, amit egyházi személyek pampognak, tartozzanak bármelyik egyházhoz is. Szabad, öntörvényű személyiség vagyok.
2022. aug. 26. 20:40
2/11 anonim válasza:
Az #5-höz hasonlóan gondolkodom én is.
Inkább úgy fogalmaznám meg, hogy én nem érzem azt, hogy rosszat teszek ezzel bárkinek is. Valamint azt is gondolom, hogy mivel nem tartozom a társadalomnak semmivel ezért nem érzem úgy, hogy az úgynevezett "társadalmi normákat" nekem be kellene tartanom, sőt igazából nem is tekintem azokat igazi létező dolgoknak, mivel a társadalom sem egy homogén massza ahol mindenki egységesen gondolkodik. Rengeteg hetero ember is van aki támogatja pl. az LMBT-jogokat csupán jól meg kell válogatni azokat a személyeket akiket magad köré engedsz, de ezt alapvetően mindenkinek érdemes, egy heteronak is.
Valamint ezek a normák - úgy gondolkodom - hogy pusztán egyes személyek szabadságának korlátozására épülnek/épültek. Ha én fizetek rendesen adót, nem ártok senkinek sem stn akkor nem értem mitől kellene bárkinek is elvárnia, hogy én "hagyományos" életet éljek (értem ezalatt feleség, házasság, gyerek). A magánélet szabadságát én szentnek tartom. Nem csak melegség témában gondolom így, hanem sok másban is pl. az, ha egy nő nem szül pl gyereket X éves koráig vagy ha egyáltalán nem is szeretne szülni. Abszurdnak találom azokat a nézeteket ahol egyáltalán felmerül, hogy az ilyesmi elítélendő.
2022. aug. 26. 21:02
3/11 anonim válasza:
Én a #6-nak adok igazat! :)
2022. aug. 26. 21:14
4/11 anonim válasza:
#3 Még szerencse, hogy téged senki nem kérdezett, nem neked szólt a kérdés :)
2022. aug. 27. 01:50
5/11 anonim válasza:
A “társadalmilag elvárt” dolgok betartása előtt ránézek a társadalmunkra ami egy szirszar roncs, telis tele hulladék emberekkel -> már is kevésbé aggaszt hogy mik az elvárásai.
2022. aug. 27. 09:44
6/11 anonim válasza:
aki beteg menjen orvoshoz nem elfogadni kell kezelni, így csak megfertőzöl másokat is , betegekre nincs szüksége a társadalomnak
2022. aug. 27. 10:02
7/11 anonim válasza:
#6 Inkább te kezeld a homofóbiádat
2022. aug. 27. 12:42
8/11 budaiz válasza:
#6 neked kell orvosi segitség de menthetetlen vagy.
Miért kiváncsiskodsz itt? Érdekel a téma ugy látom.
2022. aug. 28. 09:26
9/11 anonim válasza:
A 6-os egy küldetéstudatban szenvedő, diktatórikus hajlamú, szélsőséges keresztény (vallási fanatikus) lehet.
2022. aug. 28. 14:00
10/11 anonim válasza:
De hát nincs miből meggyógyulni. Egészségesek vagyunk, köszönjük szépen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!