Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadtátok el magatokat?
Figyelt kérdés
Múltkor néztem egy német filmet azt hiszem szabadesés volt a címe, egy srácról szól aki az addig hetero világából belekóstol a meleg világba és láthatóan tetszik neki. A film nézése közben, nagyon magamra ismertem amikor láttam a szereplő jellemének átalakulását ahogy küszködik az első meleg csók után. Vívódik magában magával. Azt érzi, hogy a társadalmilag elvárt normákhoz képest ez nem helyes, de belül pedig tetszik neki, vágyik rá, érdekli, vonzza. Majd szépen lassan átadja magát az érzésnek, de ezt az egeszét rejtőzködve teszi kettős életet élve. Ahogy néztem a filmet mintha magamat láttam volna. Persze az első csókon, és szexuális kalandon már túl vagyok már rég, de minden alkalommal amikor éppen megismerkedem valakivel még az együttlét alatt is gondolok erre, hogy ez nem helyes. Ilyen fura érzés mintha kívülröl néznék magunkra ahogy fekszünk és csókoljuk egymást, és arra gondolok hogy úristen mit csinálok én itt ezzel a pasival. Abszurd az egész ahogy egymás karjában fekszünk, és kényeztetjük egymást. Viszont ha elvonatkoztatok eltereli a figyelmem akkor meg át adom magam a helyzetnek, és annyira jól érzem magam hogy elmondani nem tudom. Ti ezt hogy teszitek rendbe magatokban?2022. aug. 26. 18:03
11/11 anonim válasza:
Begyöpösödött társadalom szabályait nem éri meg követni. Nem akarok "normálisan" élni, hogy "hasznára" legyek egy olyan társadalomnak ami tele van gyűlölködő emberekkel. Az esetleges gyerekemet sem tenném ki ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!