Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok vajon tetszem neki ?
Van egy idősebb pasi, aki nekem is nagyon szimpatikus. De nem tudom eldönteni, hogy tetszem neki vagy sem. Olyan "jeleket" ad, mint például:
- a haját dúrja amikor találkozunk.
- többször kimondja a nevem.
- megdícsérte a táskámat(amit már többször látott).
- megkérdezte, hogy engem piszkálnak-e a munkahelyen, de ezt 2-szer is.
- Lehet rossz szokás, idegesség jele, vagy bármilyen jellegű berögződés. Az is lehet, hogy simán csak útban volt neki.
- Nem jelent semmit, hogy többször látta. Valószínűleg most jutott eszébe megjegyezni, hogy tetszik neki. Vagy csak úgy gondolta, jól esne neked egy dicséret mert mondjuk látszólag szar kedved van.
- Ezt nem értem. Piszkálnak a melóhelyen? Na mindegy. Gondolom hallotta valakitől és érdekelte rólad van-e szó.
Ennyi. Nem tudom ezeket hogy lehet "jeleknek" venni. Ez már nagyon a bebeszélés kategória. Legalábbis ennyi alapján. :)
"a haját dúrja amikor találkozunk."
Korpa vagy tetvek.
"többször kimondja a nevem"
A "hé te, figyelj már" bunkóság lenne, ha egyszer tudja a neved.
"megdícsérte a táskámat(amit már többször látott)"
Irigykedik rá.
"megkérdezte, hogy engem piszkálnak-e a munkahelyen, de ezt 2-szer is"
Őt igen és szeretne valaki hasonlónak panaszkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!