Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltol Novák Katalin férjéről külsőleg?
Figyelt kérdés
Novák ma reggel tett ki fb-ra egy képet a férjével… nem rossz kan szerintem. Felpróbálhatna engem is.2022. febr. 13. 14:14
2/11 anonim válasza:
Azt, hogy nem vagy normális! Nem azért, mert meleg vagy, elfogadom melegséged! Én is az vagyok!
3/11 A kérdező kommentje:
Miért is? Mert tetszik egy férfi és meg merem kérdezni mások véleményét a pasiról?
2022. febr. 13. 15:39
4/11 anonim válasza:
Mert ránézésre feltételezed, hogy esetleg...
Holott, ha akarod, kereshetsz olyat, aki igen...
Amúgy javítok! Kicsit keményen fogalmaztam, de tényleg ne olyanokra vágyakozz, akik nagy valószínűséggel nem...
5/11 A kérdező kommentje:
Ránézésre mi? Idéznéd? Nem minősítettem, csak a véleményemet írtam le egy jóképű férfiról.
2022. febr. 13. 15:53
6/11 anonim válasza:
A kérdező nem akar tőle semmit, csak feltett egy kérdést. Én nem tudtam, hogy ki, megnéztem, de annyira átlag pasi, hogy simán elmennék mellette az utcán. Nagyobb durranásra számítottam.
8/11 anonim válasza:
Miért kéne gondolnom vmit Novák Katalin férjéről?Esetleg meleg????Ha nem akkor minek kacsingassak én rá???
9/11 anonim válasza:
Nekem nem jön be külsőleg. És mivel az egyik legelfuseráltabb, az emberiség egyik legnagyobb mételyével van együtt, akit természetes támogat, így a személyisége is taszító számomra.
10/11 anonim válasza:
nekem a Varga Judité kölyökarcú férje jön be... jó pasi, jó tartja magát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!