Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire gondoljátok magatokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gondoljátok magatokat férfiasnak külsőleg? Ha igen, szeretitek a fiatal korosztályt? 18/F

Figyelt kérdés
2019. márc. 7. 14:50
 1/3 anonim ***** válasza:
89%

Kár erőltetni sok kérdésben ezt a fiatal korosztály témát.Minden korban, minden korosztályban megvan az, ami csak akkor élvezhető.

Miért gondolja a kérdező, hogy valami hű de nagy királyság 18 évesnek lenni? Mindenki lesz, vagy volt 18 éves, mindenki lesz fiatal,úgy is, ha nem fitogtatja.

Nem kell azt hinni, azért mert valaki fiatal, el kell tőle ájulni és harcolni kell érte. A fiatalság állapot, ahogy a középkorúság is, de manapság a fiatalok kérkednek,hogy mennyire bomlanak utánuk az idősebbek.

Nem vagyok tini, de soha nem kellene fiatal, főleg tini, vagy huszonéves. Pedig nap mint nap megtehetném, hogy választ adok azokra a jelekre, amit kapok, szinte naponta. Nagyon jó kinézetű,jóképű, sportos srácokat "gyűjthetnék" be, de egyáltalán nem a zsánereim.

Ezért, kár ilyen kérdéseket kiírni, elég provokatív szaga van és értelmetlen is. Akinek fiatal kell, menjen,vadásszon.

Én megmaradok a 35+ korosztálynál, ők érettebbek és értékelnek sok mindent, amit a nyunyók nem.

Szép napot !

2019. márc. 7. 16:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon de a fiatalok számomra tetszenek de csak 25 évestől(35-ig még nem öreg az illető) 40ig.
2019. márc. 7. 16:48
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

En 23 vagyok uni. De nem tudom komolyan venni a nalam fiatalabb akar főleg 20 alatt. A fiatal korosztályt meg főleg az idosebbek meg a csúnyábbak szeretik, sok 30as jocsavonak en is tul fiatal vagyok.

En a 30asokra bukom, őket lehet komolyan venni, van realis önképük es elettapasztalatuk.

2019. márc. 7. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!