Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes, megfigyelhető jelenség sok homoszexuális férfi pár esetében, hogy a két férfi külsőleg hasonlít egymásra, olykor nem is elhanyagolható mértékben. Ennek szerintetek mi lehet az oka?
Itt van néhány forrás, de további kutatások és statisztikák is megtalálhatók ezzel a témával kapcsolatban:
- itt több linkelt kutatás is található az elmúlt évekből.
[link] - ez is a témába vág, de itt már tágabb a felmérés, de érdekesek a konzekvenciák
- itt is eljutunk néhány kutatáshoz
Ja, hogy angol tudósok megállapították?! 😁 :D
Én meg ismerek jópár meleg párt, nekem is volt párom, de valahogy jobban illik az "ellentétek vonzzák egymást" mondás!
Természetesen az egyéni mikroközösség adott meggyőződéshez vezet, viszont ettől függetlenül a kérdésem nem irreleváns. A világunk sokszínű, nem azt állítottam, hogy kizárólag ez a jellemző, hanem csak azt, hogy szignifikánsan jelen van a meleg szubkultúrában (és nem csak Magyarországon.)
Amennyiben nem értetek ezzel egyet, nem probléma, viszont ha ezzel kapcsolatban megfogalmazódik bennetek vélt vagy valós ok, az érdekelne.
Két féle meleg pár létezik.
- vagy tényleg azonos korú, hasonló testfelépítés, hasonló stílus. Pl izmos magas 20 éves ugyan úgy izmos magas 20 évest keres.
- az egyik fél idősebb macis férfias erős jellem, míg a másik fiatalabb vékony lányosabb.
Nálam igen hasonlítunk egymásra.
Heteró haverjajimnál meg azt veszem észre mintha az anyukatvennék vennék el fiatalon, külsőre nem mindíg, de belsőre teljes mértékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!