Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szolid,csendes passzív srácok merre vagytok ?
Ilyen meleg társat szeretnék,de állandóan a nagyszájú, harsány és nyughatatlan emberek találnak meg.
Pedig alapból én is egy nyugis ember vagyok,így ilyen szolid társat szeretnék.Már kezdem azt hinni,hogy szinte reménytelen...:(
Én határozott és tudatos vagyok, de nem harsány, nem hangos és nem kötekedő vagy “nagypofájú”. Férfias, kedves, türelmes, introvertált és támogató - ilyennek látom magam.:)
Bp25/p
11-es választ örömmel olvastam !
12-es miért olvasod,ha nem tetszik?
6-os Ne legyél abban biztos, hogy a nők őszintén fogják szeretni..
Lehet, hogy egy hónap múlva megcsalja a nő, mert nem elég jó neki, nincs elég pénze, beleszeretett egy másik férfiba stb.
Szerintem az ilyen jellemzőkkel bíró emberek többsége általában introvertált, vagyis többnyire otthon ülnek, de legalábbis nem gyakran járnak zajos helyekre, mert instant lemerülne a social battery-jük. Persze tudomásában vagyok annak, hogy extravertált is lehet csendes és introvertált is szószártyád. Minden esetre én csak magamból indulok ki főként :)
Személy szerint úgy gondolom, hogy elég csendes vagyok, csak néha napján pörgök fel kicsit jobban, de akkor is inkább csak mehetnékem van, de az idő nagy részében meg szükségem van a nyugalomra.
Én a 15-ös vagyok és egyetértek a 18-assal én is így vagyok csendes általában otthon vagyok néha én rám is jön a mehetnék de nyugalomra szükségem van és nem igazán járok zajos Helyekre
19/F
Hát jelentkező az van dögivel, majd írd meg hogy alakult. :)
kk
Sehogy sem alakult, ahogy lenni szokott :)
Azért köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!