Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szolid,csendes passzív srácok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szolid,csendes passzív srácok merre vagytok ?

Figyelt kérdés

Ilyen meleg társat szeretnék,de állandóan a nagyszájú, harsány és nyughatatlan emberek találnak meg.

Pedig alapból én is egy nyugis ember vagyok,így ilyen szolid társat szeretnék.Már kezdem azt hinni,hogy szinte reménytelen...:(

2022. dec. 7. 13:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
92%

Én határozott és tudatos vagyok, de nem harsány, nem hangos és nem kötekedő vagy “nagypofájú”. Férfias, kedves, türelmes, introvertált és támogató - ilyennek látom magam.:)

Bp25/p

2022. dec. 7. 16:52
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Itt vagyok ;) írhatsz ha úgy gondolod :))
2022. dec. 7. 17:37
 13/25 A kérdező kommentje:

11-es választ örömmel olvastam !

12-es miért olvasod,ha nem tetszik?

2022. dec. 7. 17:45
 14/25 anonim ***** válasza:
75%
Én kedves barátságos vagyok fiúval meg lánnyal se voltam még
2022. dec. 7. 18:54
 15/25 anonim ***** válasza:
96%

6-os Ne legyél abban biztos, hogy a nők őszintén fogják szeretni..

Lehet, hogy egy hónap múlva megcsalja a nő, mert nem elég jó neki, nincs elég pénze, beleszeretett egy másik férfiba stb.

2022. dec. 7. 19:06
 16/25 anonim ***** válasza:
90%
én aktív srácot keresek ugyanilyen tulajdonsággal, írhat aki olvassa ;)
2022. dec. 7. 19:07
 17/25 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem az ilyen jellemzőkkel bíró emberek többsége általában introvertált, vagyis többnyire otthon ülnek, de legalábbis nem gyakran járnak zajos helyekre, mert instant lemerülne a social battery-jük. Persze tudomásában vagyok annak, hogy extravertált is lehet csendes és introvertált is szószártyád. Minden esetre én csak magamból indulok ki főként :)

Személy szerint úgy gondolom, hogy elég csendes vagyok, csak néha napján pörgök fel kicsit jobban, de akkor is inkább csak mehetnékem van, de az idő nagy részében meg szükségem van a nyugalomra.

2022. dec. 7. 20:20
 18/25 anonim ***** válasza:
90%

Én a 15-ös vagyok és egyetértek a 18-assal én is így vagyok csendes általában otthon vagyok néha én rám is jön a mehetnék de nyugalomra szükségem van és nem igazán járok zajos Helyekre

19/F

2022. dec. 7. 20:24
 19/25 anonim ***** válasza:
88%

Hát jelentkező az van dögivel, majd írd meg hogy alakult. :)

kk

2022. dec. 8. 12:23
 20/25 A kérdező kommentje:

Sehogy sem alakult, ahogy lenni szokott :)

Azért köszönöm a válaszokat mindenkinek.

2022. dec. 8. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!