Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az aktív srácok is szeretnek orálozni?
Figyelt kérdés
Ha egy passzívval jönnek össze, az érdekelne, a passzív srácnak is szereznek örömet, vagy ez nem szokás, ott csak használják a partnerüket?
Vagy vannak aktívok, akik szeretnek kellemes perceket szerezni a passzív partnerüknek és ha az szeretné, használják a szájukat és eljuttatják a csúcsra, vagy a passzívok általában ezt nem igénylik?
2022. dec. 4. 20:31
1/20 anonim válasza:
Ez eltérő lehet, engem pl érdekel, hogy a passzív is kielégüljön
2/20 anonim válasza:
Én szeretem kényeztetni a passzívot
3/20 anonim válasza:
Én is bekapom a passzívnak, de ez nálam inkább helyzetfüggő.
4/20 A kérdező kommentje:
Első körben csak jó fej aktívok vannak, ez jó hír...
2022. dec. 4. 21:13
6/20 anonim válasza:
Van olyan aktív aki szereti nyalni a passzívat?
7/20 anonim válasza:
Én is leszoktam szopni a passzív partnereim, mindig jól esik nekik :)
9/20 anonim válasza:
Én nem szeretek szopni, de ez el is szoktam mondani a találkozó előtt. Érdekes módon sok passzív nem is szereti ha szopják. Nyali viszont szeretek :)
10/20 anonim válasza:
Nyalni azt mindennél jobban szeretek, persze ha ápolt a passzív fél:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!