Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az aktív srácok is szeretnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az aktív srácok is szeretnek orálozni?

Figyelt kérdés

Ha egy passzívval jönnek össze, az érdekelne, a passzív srácnak is szereznek örömet, vagy ez nem szokás, ott csak használják a partnerüket?

Vagy vannak aktívok, akik szeretnek kellemes perceket szerezni a passzív partnerüknek és ha az szeretné, használják a szájukat és eljuttatják a csúcsra, vagy a passzívok általában ezt nem igénylik?

2022. dec. 4. 20:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem
2022. dec. 5. 16:42
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretném szopni a passzív partnerem, de eddig minden passzív elutasító volt ilyen téren. Nekem pedig a kölcsönösség alap, és izgató is, ha szophatok.
2022. dec. 5. 18:20
 13/20 anonim ***** válasza:
85%
Nem orálozok. Nekem a passzív csinálhatja, de viszonozni nem szoktam. 44f
2022. dec. 5. 22:12
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy leszopom !

Szeretem kényeztetni,simogatni és csókolgatni.....

Imádom nyalni mielőtt felnyársalom szép popóját!

2022. dec. 6. 04:26
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Én csak szopatni szoktam. Dugni nem dugok.

Szopni se szopok viszont ha igényli szívesen kiverem és ujjazom a popsiját.

2022. dec. 6. 07:58
 16/20 Endura ***** válasza:
100%
Én imádom nyalni és szopni is a passzív partnert,persze,csak akkor,ha ápolt.Anélkül semmit sem szeretnék se kapni se adni neki.
2022. dec. 6. 10:37
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy szerzek neki örömet, különben úgy érzem magam, mintha csak kihasználnám, amit nagyon nem akarok.

Találkoztam már olyannal, aki nagyon ellenkezett, és nem hagyta, hogy kielégítsem, furán is éreztem magam tőle.

19f

2022. dec. 9. 19:00
 18/20 A kérdező kommentje:

Vannak passzívok, akik nem szeretnék, hogy részesüljenek kényeztetésben Ők is azon túl, hogy amit adnak, az az aktívnak nagyon jó.

Érdekes, a következő kérdés az lenne, ha valaki ilyen, hogy elégül ki? Otthn magának?

2022. dec. 9. 23:52
 19/20 anonim ***** válasza:
85%

Azok a passzívak,akik semmit nem engednek,azok az én szememben csicskák.Még ha emberileg szimpatikus is.

Nem voltam még úgy passzívval,hogy ne lett volna 69,és ne nyaltam volna.Ha ez nincs, akkor semmi nincs-részemről ennyi.

Gondolom, ebből lehet sejteni, mennyi szexben van részem :)

2022. dec. 11. 06:11
 20/20 anonim ***** válasza:
91%
Passzívként a nyalást engedem
2022. dec. 11. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!