Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok az aktívok, akik szeretnek szűz passzívokat beavatni miért teszik?
Figyelt kérdés
Tényleg élvezik magát a procedúrát, az érzelmi töltöttséget, vagy csak azért csinálják, mert élvezik, hogy a passzív fél szorosabb, és gyakorlatilag bármit megtehetbek vele?2021. jún. 15. 00:13
1/8 anonim válasza:
Maga a tudat is imponál, hogy "elsőnek lenni".
2/8 anonim válasza:
jo érzés h a farkam konszerf nyito
3/8 anonim válasza:
Nekem az van a fejembe hogy az hogy milyen az első az kihat az egész életére ezért legyen az jó. Ha jó lesz akkor lesz később is velem. Ez a tapasztalatom.
4/8 anonim válasza:
én "szűz" vagyok de nekem elvárásom lenne, hogy 100% rám legyen figyelve, különben nem megyek bele. Saját tempó, saját élvezet, csak 1-1-1 felállás, amiben benne vagyok és elvárnám, hogy odafigyeljen a pasi. Tudom, önzőnek tűnik, de én ebből egy élményt akarnék és persze ha jó lenne, akkor mehetne tovább és szívesen viszonzom, de az elsőnek másnak kellene lennie
(lehet ha meleg lennék és nem csak kíváncsi, más lenne a hozzáállásom, de evan...)
5/8 anonim válasza:
Kezdő passzív vagyok, de ettől még nem lenne benne az első alkalommal érzelmi töltöttség egy alkalminál, és örülnék neki, ha tapasztaltabb lenne az aktív.
6/8 anonim válasza:
18 éves szűz passzív vagyok , irhattok 😁❤️
7/8 anonim válasza:
#3-as, én is így vagyok vele, egyetértek.
8/8 anonim válasza:
En egy 25 éves szűz passzív vagyok. És a jövő héten készülök a Magnumba. Írjatok priviben
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!