Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meg vagytok elégedve a külsőtö...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg vagytok elégedve a külsőtökkel, vonzónak tartjátok magatokat?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, átlag melegeknek mekkora az önbizalma, elégedett-e magukkal, a külsejükkel.

2022. dec. 4. 12:50
A kérdező szavazást indított:
Teljes mértékben elégedett vagyok a külsőmmel, szerintem kifejezetten vonzó és szexi vagyok
Elégedett vagyok, és elég vonzó is a külsőm
Szerintem átlagos vagyok, se nem kifejezetten vonzó, de nem is taszító
Nem tartom magam túl vonzónak, lenne mit fejlesztenem, alakítanom magamon
Kifejezzeten elégedetlen vagyok a külsőmmel, egyáltalán nem vagyok vonzó
34 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nos, nálam ez nehéz kérdés, elvégre nem vagyok elégedett a külsőmmel, utálom magam, semmi önbizalmam nincs, ellenben rokonaim, barátaim, és azért rengeteg pasi is helyesnek, jóképűnek és vonzónak tartanak. Ám én ezt nem tudom elhinni magamról. Próbálok változtatni a külsőmön, ne legyek olyan ártatlan kisbabás, hanem inkább a vadabb, menőbb fajta szeretnék lenni. Most lövettem ki a fülem is, hogy azzal is javíthassak magamon. Szóval a lényeg hogy én nem vagyok magammal elégedett, rondának tartom magam, mások viszont nem így gondolják. 18/f
2022. dec. 4. 13:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is inkább ebbe a kategóriába tartozom, hogy részben elégedetlen vagyok magammal, nem tartom magam túl vonzónak, de kaptam azért bókokat, és randizgattam is fiúkkal, de mégis nehezen hiszem el, és próbálok tenni, változtatni. Én is inkább az ártatlan kisfiús stílusú vagyok, viszont szerintem is a lazább, menőbb fiúk népszerűbbek.
2022. dec. 4. 13:13
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Magam módján férfias vagyok,de nem macsó.Sosem voltam ilyen kinézetű.És nem is változtatok a kinézetemen,akinek nem tetszem,nem néz rám, nem akar ismerkedni.

Ennyi.

Én is elfogadok mindenkit,ahogy kinéz - öltözködésben is.

2022. dec. 4. 14:21
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk megbékéltem vele az elmúlt pár évben. Ajakhasadékkal születtem, így az orrom elég deformált volt a plasztikai műtétemig. Azóta határozottan javult az önbizalmam a külsőmmel kapcsolatban, azonban még mindig vissza szoktak térni néha napján a bizonytalan gondolatok. Mármint az orrom, még mindig nem teljesen olyan mint az átlagé, valamint van egy sebhely a felső ajkam és az orrom között. De amúgy ez többnyire nem hiszem, hogy bezavarna, sőt néha még jóképűnek is látom magam.

Másik dolog, ami jobban zavar az, hogy genetikámból adódóan nagyon vékony vagyok. Mármint konkrétan úgy nézek ki, mintha anorexiás lennék, pedig rendesen eszem. Mostanában azonban elkezdtem edzeni, de csak itthon, mert nem merek terembe menni... Minden esetre, már látok egy kis fejlődést, ami a teljesítményemet illeti, aminek örülök :)

23/F

2022. dec. 4. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!