Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan működik az alkalmi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan működik az alkalmi szex kaland? Mi a menete? Mit és hogyan szoktatok csinálni, felépíteni?

Figyelt kérdés

Ha tisztán csak szexuális kalandra, élményre vagytok, arra vágyok kíváncsi, hogyan történik, hogyan juttok el a teljes aktusig. Előtte azért chaten beszélgettek, ismerkedtek kicsit? És élőben, ha találkoztok, van beszélgetés, hangolódás? Vagy egyből a lényegre tértek, szó nélkül? Bemutatkoztok?

Na és a végén, milyen az elköszönés?

2022. nov. 24. 19:54
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Lefürdesz,felöltözöl,elmész bulizni.Jó ha van nálad kocsi vagy taxira pénz +20k költeni meg belépő..Aztán elkezdesz ismerkedni.Így kezdődik.
2022. nov. 24. 19:59
 2/6 anonim ***** válasza:
92%

A legtöbb esetben, ha interneten, ha személyesen ismered meg a másikat akkor van előtte kis beszélgetés és flörtölés vagy esetleg táncolás, ha szórakozóhelyen ismerted meg a másikat. Elbeszélgettek és flörtölgettek majd, ha látod jelét akkor félre invitálod ahol közeledsz felé és próbálod felizgatni. Ha netes találkozásról volt szó, akkor kb ugyan ez a menet, hogy először valahol beszélgettek és egymásra hangolótok majd, ha ez megvan akkor jöhet az ötlet, hogy "menjünk olyan helyre" stb..

Szóval nem hiszem, hogy túl nagy sikereket érnél el, ha rögtön azzal

kezdenél, hogy ráveted magad a másikra..

De nem tudom, én nem igazán csinálok ilyet, csak én ezt tenném, ha ilyen helyzetbe kerülnék.

2022. nov. 24. 19:59
 3/6 anonim ***** válasza:
31%
Már megint benéztem a kategóriát.. sose szoktam figyelni, szóval fogalmam sincs a melegeknél hogy szokás, de gondolom ott sem úgy megy, hogy egyből nulla flört nélkül mentek az ágyba.. Mindegy, inkább ne vedd figyelembe amit írtam.
2022. nov. 24. 20:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Grindren:

szia, aktív/passzív?

válaszol

képcsere

átjössz?

2022. nov. 26. 17:40
 5/6 Endura ***** válasza:
92%

4-es:tökéletesen leírta,max még pár szóban ezen belül,hogy mit szeret és a biztonságot beszélik meg.Aztán amikor megérkezik a partner,már mindenki teszi a dolgát.élvezés után melegeknél közös vagy egyéni tusolás,esetleg ücsi,kávé,rövid beszélgetés.Biszex partnernél élvezés után gyors öltözködés és eltűnés,mintha semmi sem történt volna.Ez csak az alkalmi szexre vonatkozik,amit leírtam,nem szerelmi találkákra.

Tudom,nagyon gépiesen hangzik így leírva,de ez van.

2023. jan. 12. 04:57
 6/6 Endura ***** válasza:
100%
5-ös vagyok:a bemutatkozás vagy elmarad,vagy álnévvel esetleg valódi keresztnévvel történik.
2023. jan. 12. 04:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!