Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok?
Figyelt kérdés
21 évesen kicsivel több mint 1 év alatt 10 alkalmi partner (anál egyikkel sem volt). Mi a véleményetek?2022. szept. 21. 09:47
2/12 anonim válasza:
Kapcsolatot keresek
Csak azzal bujok ágyba akivel lehet több is,
1 év alatt nekem is megvan a 10fő.
3/12 anonim válasza:
Akkor a 10 alkalomnál csak kézi munka vagy esetleg orális kényeztetés volt ? Lényegében mintha csak futó kalandok lettek volna.
4/12 A kérdező kommentje:
Kézi és orál
2022. szept. 21. 10:10
5/12 anonim válasza:
Értem, köszönöm a válaszod, ebben az esetben szerintem se sok.
7/12 anonim válasza:
Kevesebb, mint havi egy pasi, dehogy sok. Nekem hetente van ennél több, anállal is.
8/12 anonim válasza:
Lennék a 11. Ha gondolod. Amúgy fiatalon az ember sok mindent csinál. Én azt mondom, csak arra figyelj, hogy EGÉSZSÉGES legyél.
9/12 anonim válasza:
Anál nélkül akkor mi volt? Orál?
Igazi szex az ha van rendes aktus is
10/12 anonim válasza:
Erre a kérdésre nem lehet jól válaszolni, mert teljesen szubjektív, hogy kinek mi a sok vagy a kevés. Pl. a 7-esnek, aki nagykanállal falja az életet, neki nyilván nem sok, még kevés is az évi 10. Nekem meg 3 év alatt volt összesen 5-6 és ennyi, így nekem nyilván sok lenne még a 10 is évente (vagyis 3 év alatt 30). Szóval te érzed, te tudod, hogy neked mi a sok vagy mi a kevés. Tök mindegy mit mondanak mások, aki falja az életet az úgyis azt fogja mondani, hogy még kevés is az évi 10, aki meg visszafogottabb, annak meg sok lesz az évi 10. Így hát csak az számít, hogy te minek érzed; soknak vagy kevésnek. Mindegy, hogy mit mondanak mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!