Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Én egy konzervatív meleg vagyok. Olyan ertelemben konzervatív, hogy mindig hosszútávú, monogám kapcsolataim voltak, és kizárólag melegekkel. Pár hónapja megismertem egy biszex férfit, akivel szorosabb lett a kapcsolatunk, randizunk, eljárunk kirándulni stb. Ő tudja rólam, hogy monogam kapcsolatot akarok. Már volt köztünk szex is. Egy hete közölte, hogy most nem vágyik nőre, de nem tudja, hogy ez meddig fog így maradni. Egyrészt örülök hogy őszinte volt, másrészt meg valahol úgy érzem, hogy ez a hozzáállása olyan, mintha felkészítene arra, hogy bármikor lecserél egy nőre. Lényegében, hogy az én személyiségem nem fontos, csak az ő biszexuális vágyai. Amióta elmondta azt amit, szorongok. Úgy érzem hogy versenyzem egy láthatatlan nővel, és hogy a nő fog nyerni, hiszen megmondta hogy nem tudja hogy nem fog-e majd nőre vágyni. Azt is érzem, mintha azt sugallta volna, hogy nekem ezt a tudatot el kell fogadnom, hiszem biszex, és nem tudni mikor jön elő belőlle a vágy a nőre. Ti mit gondoltok erről a szituációról? Mit javasoltok nekem?
2022. nov. 21. 18:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Eszembe jutott egy szomorú történet egy 32 éves srácról.Összeismerkedett egy 50 éves kétgyerekes apával,akinek a barátja,de inkább a szeretője lett.

A férfi lelkileg befolyásolta,csettintésre kellett szinte ugrani a srácnak,ha apukának dugni támadt kedve. És általában kocsiban a városon kívul,mert helyuk sem volt. Ha volt hely,amikor a feleség elutazott,akkor a srácnak valami eldugott hátsó lépcsőn kellett felosonni a férfihez, nehogy a szomszédok észrevegyék. két év után megunta,és próbált másokkal ismerkedni,komoly kapcsolatra.Így ismertem meg én is.De az élő és első találkozáson egyfolytában a férfiről beszélt,láttam,hogy teljesen bele van zúgva.Persze, nem lett több randi,de néhányszor írt emailt nekem,mert szimpatikusak voltunk egymásnak.

Leírta,hogy a férfi nem hagyta békén, kocsival követte,munkahelye elé ment, sőt kijelentette, hogy a " srác az övé,nem engedi elvenni".

Szegény srác teljesen kikészult,és minden ismerkedése kudarcos is lett.Végén nem tudom,hogyan,de eltűnt a férfi az életéből,ő felköltözött Pestre,de most sincs párja.Itt is két nősbe is beleakadt,egyikkel le is fekudt, utána derult ki,hogy nős a férfi.

Lelkileg nagyon padlón volt,lejött. Talán ez azért volt, mert szeretethiánya volt és komolyat keresett és ezt kihasználták. Sajnos a nősök, biszexek így bánnak el a melegek érzéseivel,és nehéz ám kijönni ebből az ördögi körből,még ha vége is a haverkodásnak.

Remélem, azért ezt a srácot megsegíti az élet,mert jó kinézetű,jóképű, kulturált. Nem is értem,hogy mit evett a kövér,erőszakos, bagós nős férfin.

De az élet produkál érdekes és megdöbbentő dolgokat.

2022. nov. 24. 05:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!