Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak az alábbi helyzetben? (bővebben lent! )
Figyelt kérdés
Van egy spanyol srác, aki tetszik nekem, csoporttársak voltunk cserediákként, és összebarátkoztunk. Tetszik nekem, és pár napja erős lett a gyanúm, hogy ő is meleg. Bevalljam neki hogy tetszik? Rákérdezzek, meleg-e?2019. okt. 8. 14:04
1/13 anonim válasza:
Nem veszíthetsz sokat... legfeljebb elutasít, ha meg nem akkor örülhetsz
2/13 anonim válasza:
Mire akarsz rákérdezni, hogy "helló amigó te is meleg vagy?". Nem ez számít, hanem az hogy tetszel-e neki, azt meg észreveszed kérdés nélkül is.
3/13 A kérdező kommentje:
Ha nincs értelmes ötleted, ne itt éld ki fusztrációidat!
2019. okt. 8. 14:13
4/13 anonim válasza:
Kérdezd meg, milyen a szexuális orientációja. Szerintem ez nem bunkó kérdés. :)
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat!
2019. okt. 8. 14:18
7/13 A kérdező kommentje:
Amúgy nem is tudom, meleg-e, csak követ Instán egy oldalt, ahol különböző férfiak pózolnak félmeztelenül. Már nem is élünk egy városban sajnos. Megoldás, ha én bevallom neki, és csak ezt?
2019. okt. 8. 14:23
8/13 anonim válasza:
Elő lehet ezt vezetni,normálisa,nagyon megfelelő
pillanat kell hozzá.Nálam is volt már,jött segíteni
egy melómon.Bejött ,festettünk és a létra,többre hivatott
mint gondolnátok......
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2019. okt. 9. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!