Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Én egy konzervatív meleg vagyok. Olyan ertelemben konzervatív, hogy mindig hosszútávú, monogám kapcsolataim voltak, és kizárólag melegekkel. Pár hónapja megismertem egy biszex férfit, akivel szorosabb lett a kapcsolatunk, randizunk, eljárunk kirándulni stb. Ő tudja rólam, hogy monogam kapcsolatot akarok. Már volt köztünk szex is. Egy hete közölte, hogy most nem vágyik nőre, de nem tudja, hogy ez meddig fog így maradni. Egyrészt örülök hogy őszinte volt, másrészt meg valahol úgy érzem, hogy ez a hozzáállása olyan, mintha felkészítene arra, hogy bármikor lecserél egy nőre. Lényegében, hogy az én személyiségem nem fontos, csak az ő biszexuális vágyai. Amióta elmondta azt amit, szorongok. Úgy érzem hogy versenyzem egy láthatatlan nővel, és hogy a nő fog nyerni, hiszen megmondta hogy nem tudja hogy nem fog-e majd nőre vágyni. Azt is érzem, mintha azt sugallta volna, hogy nekem ezt a tudatot el kell fogadnom, hiszem biszex, és nem tudni mikor jön elő belőlle a vágy a nőre. Ti mit gondoltok erről a szituációról? Mit javasoltok nekem?
2022. nov. 21. 18:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen szorongásokat okoz a tudat hogy elhagyhat egy csaj miatt bármikor...akkor nem szabad folytatni ezt a kapcsolatot.komoly szorongást okozhat.mentálisan is rámehetsz ,és hát az a bizonyos bizalom sosem lesz meg.rá fogsz menni a kapcsolatra
2022. nov. 21. 20:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz helyzet. Megoldás?

Vagy az, amit a 1-es ír, vagy amit én írok:

vállalod a kapcsolatot, és próbálod őt magadhoz kötni olyan élményekkel, amik hosszú időre megoldják ezt a problémádat! No meg, ezesetben az is közre játszhat, hogy ő nem szeretne-e egy családot, utódokkal...

Mégegyszer, elég nehéz a jó megoldást megtalálnod!

Drukkolok!

2022. nov. 21. 20:38
 3/11 A kérdező kommentje:
Senki mellett nem akarok kényszeresen megfelelést átélni. Mellette meg a kijelentése miatt extrán azt élném meg, és esélytelen volna, mert sosem leszek nő.
2022. nov. 21. 22:02
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt sejtem, hogy te már döntöttél...

Vagy még mindig se ez, se az?

2022. nov. 21. 23:56
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen, átgondoltam. Nekem ez nem kell. Keressen magának olyat, aki nyitott kapcsolatot, vagy csak alkalmit akar.
2022. nov. 21. 23:59
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jól döntöttél...

Keress magadnak megfelelőt!

A kereséshez sok sikert!

2022. nov. 22. 00:47
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

A biszex barátodra van egy mondás:

" Mindig a hulyének van szerencséje"..

Ahhoz viszi az élet a komoly szándékú meleget,aki így bánik vele.Aki melegként pedig szeretne egy kapcsolatot,az meg várhat ki tudja meddig..áhh nincs igazság - itt sem :(

2022. nov. 22. 05:38
 8/11 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem alapszabály

Meleg-biszex kapcsolat nem működik.

Még nyitott kapcsolt se működik náluk, csak ha nő a fix partner, férfit képtelenek szeretni. A társadalomnak akarnak megfelelni és nem a párjuknak.

2022. nov. 22. 13:36
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szakítottam, és elmondtam neki hogy miért. A kétségeim miatt. Ő ezeket el sem akarta oszlatni, sőt verbálisan rám támadt, iszonyatosan flegma volt, lekezelő és nagyképű. Azt mondta, én is uolyan vagyok mint a heterók, és hogy csalódott bennem. Bifóbiásnak nevezett, és diszkriminatívnak, meg hogy ő csak őszinte volt velem, és én ezt nem értékeltem, de jobb is ez így, mert (szó szerint idézem) "most legalább szabadon mehet kihasználni egy nőt" és én már semmilyen akadályt nem jelentek neki. Teljesen ledöbbentem, mintha valamilyen pszichopata lenne valójában, vagy nem tudom. Félelmetesen érzéketlen volt és felsőbbrendű.
2022. nov. 22. 14:37
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne sajnálkozz miatta, felejtsd el őt! Ha kapcsolatot keresel, olyat keress, aki hozzád hasonló értékekkel rendelkezik! Még akkor is, ha nehéz lesz ilyet találni!
2022. nov. 22. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!