Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem tudok ellenállni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok ellenállni a pasinak holott megaláz?

Figyelt kérdés

Innen ismertem meg a nyár elején egy pasit. Annyira nem jött be de tetszett a farka meg normális volt. Sok dologról beszélgettünk így szóba került pl az hogy a domináns pasik bejönnek. A lényeg hogy ő úgy szokott a találkozókon bánni velem, ami nekem sok, de mégse mondok nemet. Volt, hogy a szám dugta keményen, vagy beleköpött, pofont adott, stb. Szóval tényleg elég megalázó. Mikor ott vagyok izgat. Mikor elélvezek megbánom. Eldöntöm soha többet nem hagyom, főleg mert taliról talira bátrabb. Mégis mikor ír, hogy másnap a farkán akarja látni a számat délután akkor átszervezem simán a napom mert akarom. És szerintem ő ezt érzi. Pedig nem izmos, nem helyes, meg semmi ilyesmi csak a farka a jó meg ahogy bánik velem. Ja meg jól is csókol.

Szerintetek ez normális, hogy mindig hagyom ezt? Én 24 éves vagyok a pasi 34.

2022. nov. 8. 17:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A 8 -ashoz annyit, hogy ebben az is a baj,hogy ha a "csicska" valami tartósabb és normál kapcsolatot szeretne, akkor azoknak okoz gondot,akik segítenek neki kijönni ebből a lelki állapotból.

Találkoztam én is ilyennel,mikor elmondta,mi a helyzet, nem is lett folytatás. Mások tönkretesznek embereket,sokszor fiatalon és aztán elkallódik az ilyen. Az erőszakos meg éli világát...

2022. nov. 9. 05:40
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Maximális gyerekkori szeretethiány okozhatja az ilyet. Vagy a szülők részéről lelkileg fojtogató szeretet, vagy a másik véglet, a ridegség és a nemtörődömség.

Ez a kettő okoz/hat/ olyat, hogy később bármilyen alázást is szeretetnek vesznek sokan. Figyelemnek,de tévesen értelmezett figyelemnek.

2022. nov. 9. 12:33
 13/15 A kérdező kommentje:
Normális szülők, szerető család, normális ember vagyok. Pont ezért lep meg, hogy ezt hagyom, stb. És nem lelkileg nem tesz tönkre vagy ilyesmi. Mellette is voltam mással és nézelődök.
2022. nov. 10. 11:10
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Akkor csak nézelődjél,élvezkedjél.

Tudod, sebzett szívvel,vagy lélekkel lehet élni,sokan élünk így.De teleköpött szájjal,sz..ros szájszéllel, pézsé helyett használtan szégyellném magam.

2022. nov. 10. 11:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Kiváncsi lennék, most hogy áll a kérdező, mert ismerek innen valakit, aki hasonlóan kezdte és jelenleg a menthetetlen kategória megtestesítője - gyakorlatilag totálkáros a szitu... :/

Pedig az elején ő is élvezte...

Na mindegy, ezt már nem tudjuk meg :/

2024. máj. 30. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!