Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem lefeküdt a masszőrjével de be vallotta azonnal azzal védekezett hogy olyan pontokat érintett meg rajta hogy nem bírt ellenállni kérdésem vannak ilyen pontok??
Gyanítom, melyik pontról van szó. Ha nekem itt engedély nélkül megérintené egy idegen férfi, én sem tudnék ellenállni a kísértésnek, hogy orrba vágjam.
A feleséged avval védekezik, hogy ösztönlény?
Nem,nincs ilyen pont! Azért ember az ember,hogy uralkodjon magán!
25F nem incel
Ezt ugye te sem hiszed el? Nyugodtan bassz le neki egy olyat h a takony menetet vágjon a nyakára,és intézd el ugyanígy azzal,hogy "jajj bocsika mire feleszméltem, már javában nekiszaladt a kezem a fejednek"
A következő fázis, hogy "nem is tudom mi volt velem, olyan gyorsan történt"? 😅 Persze azért hozzáteszik hogy jaj de bánom, meg a személyes kedvencem (ez tényleg "kész"): végig rád gondoltam 😅😅😅
Ne legyél már ilyen hülye, a feleséged félre akart kúrni, a saját lelkiismeretén akart csak könnyíteni / tesztelt arra vonatkozóan hogy a jövőben biz' folyamatosan félre fog kúrni mert karcsú vagy az ágyban haver 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!