Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem lefeküdt a masszőrjével de be vallotta azonnal azzal védekezett hogy olyan pontokat érintett meg rajta hogy nem bírt ellenállni kérdésem vannak ilyen pontok??
Kedves kérdező!
Az, hogy a plebs mit hord össze, azzal ne nagyon foglalkozz!
A tények:
A nejed félre kettyintett - ez tény.
De nem egy hatalmas tragédia...
Őszinte volt, nem hazudott, és nem hagyott megalázott helyzetben!
Ez díjazandó.
Ezeket a korábbi kommentelőket is megcsalják a párjaik, csak ők nem tudnak róla!!!
15 évig olyan helyen dolgoztam, ahol szinte minden estére sikerült kifognom egy ilyen "olyan pontokat érintett meg rajta hogy nem bírt ellenállni" leányzó, csaj, nő - már sokszor azt kívántam, hogy csak nőt ne lássak.
Sem jóképű, sem gazdag nem vagyok, de életem során mindenkit megkaptam - egyetlen nő kivételével - függetlenül attól, hogy volt-e férje/párja, vagy nem volt! Persze majd jönnek a lehúzó pontozások és hsz.-ek, csak hát ezek a valóságon nem fognak változtatni...
Beszéld át a kedveseddel a történést, és keresd meg te is azt a minden eldöntő pontot!:)
Tudod, nem az a lényeg, hogy valakivel lefeküdt, hanem az, hogy úgy érezte hogy neked tartozik elszámolással! Ez - hidd el - többet ér, mint a visszafogott/elnyomott vágyakra alapozó "hűség"!
14 - "a masszőrnek is lehetne annyi esze hogy férjes asszonyt nem kefél."
Akinek esze van, az csak férjes asszonyokkal fekszik le!
Teljes es szintiszta felrekuras. Reszvetem.
Az ilyen szovegek hogy ilyen olyan pontok, na persze :D rohog a majam.
Nem a nő a hibás,hanem aki kapcsolatban él, egyedül annak a felelőssége, hogy félre lép e vagy sem. Ez általánosan nemtől független igaz!
Hol? Meg ha van is, az agy viszont egy olyan pont ami tud felelős döntést hozni.(jó esetben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!