Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A feleségem lefeküdt a masszőr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem lefeküdt a masszőrjével de be vallotta azonnal azzal védekezett hogy olyan pontokat érintett meg rajta hogy nem bírt ellenállni kérdésem vannak ilyen pontok??

Figyelt kérdés

2022. aug. 4. 20:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
44%

Kedves kérdező!

Az, hogy a plebs mit hord össze, azzal ne nagyon foglalkozz!

A tények:

A nejed félre kettyintett - ez tény.

De nem egy hatalmas tragédia...

Őszinte volt, nem hazudott, és nem hagyott megalázott helyzetben!

Ez díjazandó.

Ezeket a korábbi kommentelőket is megcsalják a párjaik, csak ők nem tudnak róla!!!

15 évig olyan helyen dolgoztam, ahol szinte minden estére sikerült kifognom egy ilyen "olyan pontokat érintett meg rajta hogy nem bírt ellenállni" leányzó, csaj, nő - már sokszor azt kívántam, hogy csak nőt ne lássak.

Sem jóképű, sem gazdag nem vagyok, de életem során mindenkit megkaptam - egyetlen nő kivételével - függetlenül attól, hogy volt-e férje/párja, vagy nem volt! Persze majd jönnek a lehúzó pontozások és hsz.-ek, csak hát ezek a valóságon nem fognak változtatni...

Beszéld át a kedveseddel a történést, és keresd meg te is azt a minden eldöntő pontot!:)

Tudod, nem az a lényeg, hogy valakivel lefeküdt, hanem az, hogy úgy érezte hogy neked tartozik elszámolással! Ez - hidd el - többet ér, mint a visszafogott/elnyomott vágyakra alapozó "hűség"!

2022. aug. 4. 22:38
 12/24 A kérdező kommentje:
Hát azért nem vagyok annyira karcsú az tény hogy elég nagy a szexuális étvágya én meg sokat melózok de van rá alkalom azért eléggé meg szoktam őt gyotorni
2022. aug. 5. 04:57
 13/24 anonim ***** válasza:
5%
#10 Osztom a velemenyed, csak maga szitu kamu...
2022. aug. 5. 06:17
 14/24 anonim ***** válasza:
4%
Én elválnék tőle, + a masszőrnek is lehetne annyi esze hogy férjes asszonyt nem kefél. Amúgy te nem ismered az ilyen pontjait?
2022. aug. 5. 11:05
 15/24 anonim ***** válasza:
44%

14 - "a masszőrnek is lehetne annyi esze hogy férjes asszonyt nem kefél."

Akinek esze van, az csak férjes asszonyokkal fekszik le!

2022. aug. 5. 22:32
 16/24 anonim ***** válasza:
59%

Teljes es szintiszta felrekuras. Reszvetem.

Az ilyen szovegek hogy ilyen olyan pontok, na persze :D rohog a majam.

2022. aug. 6. 00:10
 17/24 anonim ***** válasza:
82%
14. A masszőrt ne bantsd. Ki használt egy alkalmat. Ki ne elt vna vele? Főleg ha olyan mint en h szereti a ferjes asszonyokat. Amugy mindig a nő a hibás. Ha a nő nemakar dugni ott nem lesz dugás!!
2022. aug. 6. 06:25
 18/24 Hans Pötterman ***** válasza:
89%

Nem a nő a hibás,hanem aki kapcsolatban él, egyedül annak a felelőssége, hogy félre lép e vagy sem. Ez általánosan nemtől független igaz!

2022. aug. 6. 18:20
 19/24 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem vannak ilyen pontok🙂
2022. aug. 8. 02:29
 20/24 Hans Pötterman ***** válasza:
75%

Hol? Meg ha van is, az agy viszont egy olyan pont ami tud felelős döntést hozni.(jó esetben)

2022. aug. 8. 06:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!