Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy szeretem ugyan, de képtelen vagyok a hűségre. Egy vastag kemény faroknak nem tudok ellenállni? 18/f
Figyelt kérdés
2022. júl. 3. 06:04
1/6 anonim válasza:
Tisztelt urak és srácok!
Egy tipikus meleg megnyilvánulást olvashattunk.Jelmondata, mottója is lehetne a melege 90% -nak :)
2/6 anonim válasza:
Szerintem ne kertelj.. mond el hogy mi a helyzet. Ha nem teszed akkor magadban fogsz őrlödni ami hosszú távon nem jó. Max ha nyitott akkor az igényeidnek megfelelő “kemény farkú” srácot vegyetek be 3.nak.
3/6 anonim válasza:
Szerintem ne szórakoz vele, csak fájdalmat okozol neki. Látható, hogy még nem állsz készen egy normális kapcsolatra. Mond el neki, aztán engedd el. Kalandozz még pár évig, fiatal vagy. Aztán ha kiélted magad, és már nem csak a farok számít és benött a fejed lágya, akkor majd talán készen állsz egy normális kapcsolatra.
4/6 anonim válasza:
Majd ha normális kapcsolatra fogsz vágyni, akkor a másik vágyik majd ilyesmire. Ilyen az élet....
5/6 anonim válasza:
18 éves vagy. Szerintem kb. normális, hogy tele vagy ebben a korban tesztoszteronnal, és állandóan kanos vagy. Az előttem válaszolók jól írják, közöld ezt a barátoddal. Aztán vagy belemegy egy nyitott kapcsolattal, ahol közös megegyezés alapján azzal fekszetek össze akivel akartok, vagy szétmentek és akkor kiélheted magad. Fontos lenne hogy kiéld magad, mert akkor 3-4 év múlvára már belefáradsz, és valószínűleg neked is a monogám kapcsolat lesz az elsődleges, nem a kemény fasz aminek addigra már ellen fogsz tudni állni.
22F
6/6 anonim válasza:
A melegek egy része nyitott kapcsolatot működtet. Nyilván ennek megvannak a maga veszélyei testi és lelki értelemben is, de ha ez nem az egyik fél részéről történik "suttyomban", hanem közös megbeszélés alapján, lefektetett szabályok szerint, akkor korrekten működhet is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!