Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem tudok ellenállni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok ellenállni a pasinak holott megaláz?

Figyelt kérdés

Innen ismertem meg a nyár elején egy pasit. Annyira nem jött be de tetszett a farka meg normális volt. Sok dologról beszélgettünk így szóba került pl az hogy a domináns pasik bejönnek. A lényeg hogy ő úgy szokott a találkozókon bánni velem, ami nekem sok, de mégse mondok nemet. Volt, hogy a szám dugta keményen, vagy beleköpött, pofont adott, stb. Szóval tényleg elég megalázó. Mikor ott vagyok izgat. Mikor elélvezek megbánom. Eldöntöm soha többet nem hagyom, főleg mert taliról talira bátrabb. Mégis mikor ír, hogy másnap a farkán akarja látni a számat délután akkor átszervezem simán a napom mert akarom. És szerintem ő ezt érzi. Pedig nem izmos, nem helyes, meg semmi ilyesmi csak a farka a jó meg ahogy bánik velem. Ja meg jól is csókol.

Szerintetek ez normális, hogy mindig hagyom ezt? Én 24 éves vagyok a pasi 34.

2022. nov. 8. 17:04
1 2
 1/15 Noren1989 ***** válasza:
100%

Nem,ez szakembert igényelne.

Mentàlhigiénést.

2022. nov. 8. 17:21
 2/15 anonim ***** válasza:
78%
Egyszerűen vannak slave vágyaid csak nem fogadtad el. Irigyellek, hogy ilyen partnert találtál.
2022. nov. 8. 17:22
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Van itt egy pasi,aki a másik szemszögéből írja ezt,mármint ő az aktív, aki pofozza,köpködi,erőszakos a passzívval.

Lehet ennek a srácnak az a pasi a bikája.

Mind a kettő lelkileg nem százas, ez van. És egyre több van ilyen, sok embernek fogalma sincs,hogy ez milyen lelki gondokat fog majd okozni.

2022. nov. 8. 17:26
 4/15 anonim ***** válasza:
81%
Mert élvezed hogy irányít csak nem mered magadnak bevallani.
2022. nov. 8. 18:01
 5/15 StevenUp ***** válasza:
74%

Szerintem is ez a valós önmagad, csak gondolom a társadalmi normák visszatartanak attól, hogy ezt beismerd.

Ha ennél érzékenyebb pasit választanál, azt úgyis megcsalnád idővel.

Szóval légy boldog hogy a helyedre kerültél, és élvezd azt hogy tárgynak vagy kezelve. Ez vagy te 🤷‍♂️

2022. nov. 8. 18:05
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
De szép mese
2022. nov. 8. 18:45
 7/15 anonim ***** válasza:
76%
Szívesen megismerkednék vele. Izgatna:)
2022. nov. 8. 19:06
 8/15 anonim ***** válasza:
89%
Azt is élveznéd, ha érzelmileg is kontrollálna? Mert jelzem azt teszi, csak beked ez fel sem tűnt. Talált egy csicskát, akit kedve szerint bántalmazhat. Lelkileg is. Már most tele vagy kognitív disszonanciával. Most még élvezed, de hamarosan lelkileg úgy tönkre fog tenni, hogy idegroncs leszel.
2022. nov. 8. 20:50
 9/15 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem el kell fogadni hogy te ezt szereted és élvezed én subként pl ezt nagyon élvezném amit veled csinál
2022. nov. 8. 21:38
 10/15 anonim ***** válasza:
84%

Jó kérdés!

Hasonló az én esetem is,csak nekem a méretével van nehéz dolgom!

Mivel méretes farka van a pasimnak ,többször kértem ne tolja tövig,illetve legyen figyelmes...

Megigéri,amit kb a behatolásig be is tud tartani,majd szinte magánkívüli állapotba kerül és kegyetlenül megdug!

Akkor utálom,közben meg valahol élvezem is,holott csillagokat látok a mennyezeten közben!

2022. nov. 9. 05:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!