Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ezek után is engedjem neki,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után is engedjem neki, hogy nálunk aludjon?

Figyelt kérdés

Sziasztok, először is én egy anya vagyok. Van egy 21 és 18 éves lányom és egy 17 éves fiam. A családunkban mindig is az volt a szabály, hogy 18 éves korukig ne szexeljenek a partnereikkel nálunk sem és sehol sem, hogy ne legyen semmilyen véletlen terhesség. Ez csak a háttér, a lényeg most jön.

A fiam pár napja elmondta, hogy meleg és a barátjával már fél éve együtt vannak. Látszott rajta, hogy elég nehéz volt ezt elmondania és kicsit félt is, de biztosítottam róla, hogy ugyanúgy szeretem, mint eddig és a barátját is várom egy vacsorára.

Csakhogy ezután jött a kellemetlenebb dolog. Elmondta, hogy a pasiját már ismerem, az egyik gyerekkori barátja az. Na hát ők nagyon sokat lógtak együtt mindig is egy kis faházban az udvarunkon ahol van tv meg egy Playstation is, illetve egy kihúzhatós kanapé és egy kis ágy. Akkor még semmi olyat nem gondoltam, mert nem sejtettem róluk, hogy melegek. De ezalatt a fél év alatt is számtalanszor volt ilyen együtt lógás és alvás, így most jövök rá, hogy valószínűleg nem külön ágyban aludtak, hanem együtt, így valószínűleg szex is volt.

Szerintetek mit tegyek? Tiltsam meg nekik is, hogy együtt aludjanak, vagy engedjem, mert ha belegondolok lehet, hogy nem szexelnek még, de ha igen is, akkor ugye semmi terhesség nem lehet 2 fiú kapcsolatából. De viszont ettől betegségeket még kaphatnak el és nem is lenne fair a testvéreivel, ha vele kivételeznék.

Szerintetek mi lenne a jó döntés?

Tervezek a fiammal is beszélni erről, de nem akarom túlterhelni. Láttam rajta, hogy nehezen nyílt meg és nem is akarom ezzel sokkolni. Szerencsére a barátjával sem terveznek találkozni a közeljövőben, így van egy kis időm ezt kidolgozni.

2022. nov. 6. 10:26
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
94%
Kicsi a kockázata a nemi fertőzésnek hacsak egyikük legalább nem szexel huszon-harminc-negyven éves férfiakkal.
2022. nov. 6. 11:05
 12/39 anonim ***** válasza:
54%

A szexet nem fogod tudni megtiltani. Ha ott alszanak, ha nem. Ebben ne legyenek illúzióid egy 17 éves fiúnál.

Ettől függetlenül én személy szerint nem támogatnám az együtt alvást.

Kell a felvilágosítás is, de nem egyszerű ebben a korban.

2022. nov. 6. 11:06
 13/39 anonim ***** válasza:
97%

Szememben nagy tisztelet hogy egyáltalán elmondta, és te ilyen jól fogadod, gumiról beszélsz velük, itt is kikéred a véleményt, Jó szülő vagy!

Srácok ha még nem tették meg azon nagyon csodálkoznék.

Ha nem tették még meg akkor persze hogy kérheted tőllük,

Ha ilyen jó kapcsolatban vagytok.

2022. nov. 6. 11:09
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

Ez így van, velük szemben nem lenne fair. Valószínűleg én se engedném. Amúgy két fiú nem csak dugni tud, más dolgokkal is jól el tudnak lenni, amihez gumi se kell. A betegségeket meg felesleges túlparázni, ha mint írod, régóta együtt lógnak, akkor csak egymással volt kaland, betegségre nincs esélyük. Legfeljebb a náthát kapják el egymástól.

2022. nov. 6. 11:09
 15/39 anonim ***** válasza:
47%
Azért elég beteg így beleszólni a gyerekeid szexuális életébe, hogy hány éves kortól szexelhetnek, szerinted be is tartják? 😃
2022. nov. 6. 11:12
 16/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a támogatást!

Akkor megpróbálom megbeszélni a fiammal, hogy ha legalább másért nem is, a nővérei miatt bírják ki kicsit az együtt alvást még egy évig.

15ös, én ezt nem gondolom betegnek. Azért ezeket a szabályokat nem azért hoztam, hogy nekem jobb legyen, vagy mert azt akarom, hogy szenvedjenek, hanem az ő érdekükben.

És elég jó kapcsolatom volt a lányaikkal, róluk tudom, hogy betartották, vagy ha nem is tartották be, de sikeres volt így is, mert nem lettek sem betegek sem terhesek, innentől fogva én boldog vagyok, és főleg azért mert ők is boldogok.

Meg mondtam is, hogy személy szerint, ha a lányaimmal nem harcoltam volna ezt végig, akkor megengedném a fiamnak ezt is, de így nem érzem fairnek.

2022. nov. 6. 11:26
 17/39 anonim ***** válasza:
90%

"bírják ki kicsit az együtt alvást még egy évig."

Ezen jót nevettem. Már évek óta dugnak.

Nemhogy örülnél neki, hogy a fiad őszinte hozzád, ráadásul egy olyan kényes témában, mint a melegsége. Az ilyen begyöpösödött hozzáállással (nagykorúságig nincs szex) csak ellököd magadtól a gyerekeidet, hazudozásra kényszeríted őket. Nem az ötvenes években élünk.

Te is voltál fiatal, ne vedd el ezt a gyerekeidtől se.

2022. nov. 6. 11:43
 18/39 anonim ***** válasza:
93%

Nekem is tiltották anno, aztán a szórakozóhely wcben szexelés meg a parkban este meg ilyenek voltak. 17 évesen egy évig ne szexeljenek? Ezt halál komolyan gondolod? 🤣🤣

Eleve a szabályod nem fair, a terhességre hivatkozva el akarsz tiltani egy meleg párt a szexeléstől. 😂😂

Az se fair, hogy azt hiszed, a 18. életév betöltésének a napján egy napról a másikra a felelőtlen emberből felelős válik.

Az se fair, hogy a saját tinédzserkori élményeid alapján szabályozod a három, tőled különböző gyerekedet.

Ha megengeded nekik, az a lányokkal szemben nem lesz fair.

Ha nem engeded meg nekik, akkor az a fiúkkal szemben nem lesz fair.

Szóval itt nincs jó megoldás. Azért, mert eleve ez az egész szabály full nonszensz.

2022. nov. 6. 11:43
 19/39 anonim ***** válasza:
82%
Jaja tuti, hogy betartották vagy csak te úgy tudod mert azt akarták 😃 ne legyél buta
2022. nov. 6. 11:44
 20/39 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem a fiad érettebben gondolkodik, mint te...
2022. nov. 6. 11:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!