Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy meg engedjék anyáék hogy itt aludjon nálam a barátom?
Nagyon féltenek anyuék elengedni hozzá így arra gondoltam hogy mi lenne ha ő aludna itt nálam.
Kattogott a fejem a szex körül viszont...ha itt aludna nálunk akkor biztos lenne ellenőrzés hogy nem e csinálunk valamit...
óvszerem van itthon eldugva MINDIG
meg nála is van mindig szóval talán nem áll fel a veszélyhelyzet hogy terhes legyek
adjatok tanácsot
üdv: 16/L
Lehet, hogy pont e mentalitás miatt nem akarják a szüleid, hogy együtt aludjatok😅
Ellenőrzés lesz de azért szexelni is akartok 16 évesen😕
1. Az gumi nem 100% (durex se...)
2. 16 évesen itt aludt a barátom. Volt ellenőrzés. Nem akartam szexet... Pár alkalom után hagyták a francba a szüleim az ellenőrzést...
(Az őszinteség jobb...)
Beszélj velük konkrétabban, hogy mégis pontosan mitől tartanak, féltenek. Őszintén kommunikáljatok egymással.
Ez az ellenőrzés dolog kicsit meredeken hangzik a gyakorlatban elképzelve.
1es A barátom mondta hogy ő nem szeretne szexelni így tiszteletben tartom. Szóval nem fog egy darabig megtörténni.
Viszont java részt a 15-16 éves kor osztály aktív szexuális életet él, szóval miért ne veszíthetném el a szüzességem?
Az utóbbi vicc tiszteletben tartom a barátom érzéseit. Szóval csak egy sima itt alvásról lenne szó...
Filmeznénk hasonlók
Simán.
Amúgy meg 14 éves elmúltál, nem tilthatják meg neked a szexet.
#3 Benyitnak, és azt látják, hogy két tini egymádhoz bújva bámulnak egy filmet. Többet nem fognak ellenőrizni.
5ös
Igen pontosan ezt gondolom én is.
Tuti ők is ennyi idősen éltek már szexuális életet.
Hát... Sok szülő azzal érvel, hogy ők a mi korunkban még bátrak, meg kisautót tologattak. De amúgy simán élhettek. És nem is szexeltek. És azzal sem lenne probléma, főleg ha sok ideje vagytok együtt. (Pl 2 hónap)
Mondjuk félnek... Szerintem ha arra kerül sor próbálj meg velük beszélni, bár azt hiszem ez számomra is egyértelmű.
5ös
Nem szeretném beavatni őket ha esetleg mégis megtörténne.
És pont 2 hónapja vagyunk együtt.😊
7es
Kérdező ezt szomorúan hallom, de valószínűleg én is hasonlóan fogok tenni.
Wow, legyetek boldogak.🙃
5,7,9 es vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!