Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek hogy meg engedjék...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy meg engedjék anyáék hogy itt aludjon nálam a barátom?

Figyelt kérdés

Nagyon féltenek anyuék elengedni hozzá így arra gondoltam hogy mi lenne ha ő aludna itt nálam.

Kattogott a fejem a szex körül viszont...ha itt aludna nálunk akkor biztos lenne ellenőrzés hogy nem e csinálunk valamit...

óvszerem van itthon eldugva MINDIG

meg nála is van mindig szóval talán nem áll fel a veszélyhelyzet hogy terhes legyek

adjatok tanácsot

üdv: 16/L

2020. júl. 28. 17:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy pont e mentalitás miatt nem akarják a szüleid, hogy együtt aludjatok😅

Ellenőrzés lesz de azért szexelni is akartok 16 évesen😕

2020. júl. 28. 17:30
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

1. Az gumi nem 100% (durex se...)

2. 16 évesen itt aludt a barátom. Volt ellenőrzés. Nem akartam szexet... Pár alkalom után hagyták a francba a szüleim az ellenőrzést...

(Az őszinteség jobb...)

2020. júl. 28. 18:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj velük konkrétabban, hogy mégis pontosan mitől tartanak, féltenek. Őszintén kommunikáljatok egymással.

Ez az ellenőrzés dolog kicsit meredeken hangzik a gyakorlatban elképzelve.

2020. júl. 28. 18:30
 4/10 A kérdező kommentje:

1es A barátom mondta hogy ő nem szeretne szexelni így tiszteletben tartom. Szóval nem fog egy darabig megtörténni.

Viszont java részt a 15-16 éves kor osztály aktív szexuális életet él, szóval miért ne veszíthetném el a szüzességem?

Az utóbbi vicc tiszteletben tartom a barátom érzéseit. Szóval csak egy sima itt alvásról lenne szó...

Filmeznénk hasonlók

2020. júl. 28. 19:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Simán.

Amúgy meg 14 éves elmúltál, nem tilthatják meg neked a szexet.

#3 Benyitnak, és azt látják, hogy két tini egymádhoz bújva bámulnak egy filmet. Többet nem fognak ellenőrizni.

2020. júl. 28. 20:15
 6/10 A kérdező kommentje:

5ös

Igen pontosan ezt gondolom én is.

Tuti ők is ennyi idősen éltek már szexuális életet.

2020. júl. 28. 23:21
 7/10 anonim ***** válasza:
70%

Hát... Sok szülő azzal érvel, hogy ők a mi korunkban még bátrak, meg kisautót tologattak. De amúgy simán élhettek. És nem is szexeltek. És azzal sem lenne probléma, főleg ha sok ideje vagytok együtt. (Pl 2 hónap)

Mondjuk félnek... Szerintem ha arra kerül sor próbálj meg velük beszélni, bár azt hiszem ez számomra is egyértelmű.

5ös

2020. júl. 28. 23:29
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem szeretném beavatni őket ha esetleg mégis megtörténne.

És pont 2 hónapja vagyunk együtt.😊

7es

2020. júl. 28. 23:38
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező ezt szomorúan hallom, de valószínűleg én is hasonlóan fogok tenni.

Wow, legyetek boldogak.🙃

5,7,9 es vagyok

2020. júl. 28. 23:41
 10/10 A kérdező kommentje:
koszii
2020. júl. 28. 23:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!