Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg/biszex srácok, rólatok tudják az iskolában?
10: pontosabban azelőtt, mielőtt a kormány (és elvtársai külföldön) el nem kezdték a hisztit.
/ld. pl. Pride (szerintetek ugye propaganda) már előtte is volt, semmilyen hatása nem volt a társadalomra./
Az neked hiszti, ha egy női ruhába öltözött férfi (állítólag transznő, de akkor miért nem miskároltatta ki magát?) klubokban (sokszor ovikban, iskolákban!) mutogatja magát még a 10 évnél fiatalabb gyerekeknek is? És számtalan ilyen eset létezik a "fejlett" nyugaton! Sajnos, már itt-ott nálunk is!
Pride? Hány meleg (köztük én is!) ellenzi a prájdot, hallottál róla? Amikor a vallásos embereket gúnyolják, megalázzák a különböző provokatív megnyilvánulásokkal...? Szerinted az használ nekünk?
Megismétlem! Nem értem, miért törölték!
Megint egy libsi meleg! Persze, tudom, hogy többen vagytok, de ez nem jelenti azt, hogy nálatok van a kurbli (ha egyáltalán tudod, mi az?)!
Rólam még senki nem tudja
De van egy leszbikus barátnőm akiről tudják hogy az és nem piszkálják
Én nagyon erősen gondolkodom rajta hogy neki el e mondjam mert már jó lenne kiadni magából valakinek
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!