Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg/biszex srácok, rólatok tudják az iskolában?
Figyelt kérdés
Ha igen hogy fogadták?2022. okt. 31. 15:00
1/20 anonim válasza:
Anno nem tudta senki. Nem hiszem, hogy okos ötlet elmondani.
2/20 anonim válasza:
Egyetlen fiúismerősöm volt, aki kiírta fb-n, hogy a férfiak érdeklik.
3/20 anonim válasza:
A suliban nem, de a koleszban páran igen.
4/20 anonim válasza:
Amint kiderült piszkalni kezdtek a srácok. Az osztálykiránduláson az egyik részegen megdugta a szám. Megalázó volt de féltem így hagytam neki. Ez aztán átment kb zsarolásba. Minden szerdán a lyukasóra alatt le kellett szopni illetve a nyáriszünetben meg amikor kedve volt. Egy alkalommal amúgy a srác is leszopott. Ma meg család feleség meg gyerek van neki. Most 28 éves… Nekem ez a tapasztalat. Ha lehetne törölném azt a 1,5 évet.
5/20 anonim válasza:
Egyetemen, a közeli baráti körömben tudják, elmondtam. Kellemes csalódás volt. Max annyi volt a vicces benne, hogy a csajok nem akarták elhinni, mert nem vagyok bzis xd
24f
6/20 anonim válasza:
Mostani világban elég nagy öngyilkosság elmondani.
Nekem az egyik osztálytársamat konkrétan emiatt osztályozták alul,és buktatták,szivatták a tanárok. És több ilyen esetről is hallottam már hogy kihatott a tanulmányi átlagra is,negatívan. Vannak befásult tanárok.
7/20 anonim válasza:
Rólam szerintem eléggé nyilvánvaló. Ért emiatt atrocitás , de csak általánosban, de ott is csak osztályközösség szintjén.
8/20 anonim válasza:
Gimiben elég sokan, egyetemen gyakorlatilag mindenki, akivel értelmes kontextusában közölni lehetett. Negatív visszajelzést alig tapasztaltam, azt is kizárólag gimiben, és azt is el tudtam simítani békésen. :)
9/20 anonim válasza:
Ilyenkor annyira tudom utálni ezt a kib@szott országot!!!
10/20 anonim válasza:
*9
Abba belegondoltál, hogy a helyzetért mennyire felelős a nyomuló LMBTQ-propaganda?
Mert azelőtt ez nem volt olyan nagy probléma!
Sajnos, a BLM mozgalom sem növelte a feketebőrűek megítélését! Sőt! Szerintem éppen ellenkezőleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!