Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jó iskolákban tanuló lányoknál nagy hátránnyal indul egy olyan fiú, aki rossz hírű iskolába jár?
Figyelt kérdés
2022. máj. 15. 20:20
1/21 anonim válasza:
Eléggé függ a fiútól is, de valószínűleg a legtöbben előítélettel lesznek felé. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lenne esélye.
2/21 anonim válasza:
Ha intelligensnek látszik, és van épkézláb magyarázata arra, miért nem került jobb suliba, akkor nem hátrány :).
3/21 anonim válasza:
Jó iskolába jártam és jó tanuló voltam. Pont ezért eszem ágába se volt kikezdeni velem egykorúval. 20 alatti, de már érettségivel rendelkező dolgozó pasijaim voltak. Nem volt kedvem azt hallgatni, hogy melyik tanár milyen bunkó és milyen nehéz ez meg az a dolgozat/tantárgy, így kerestem olyat akinél ez már nincs.
4/21 anonim válasza:
Igen. Valószínűleg nem véletlen jár olyan iskolába amilyenbe. Nekem fontos a műveltség és hogy a másik is foglalkozzon magával és akarja fejleszteni magát. Ha törekvő lenne valszeg ő is jó suliba ment volna.
5/21 anonim válasza:
Felesleges sztereotípiák, attól még, hogy valaki jó iskolába jár még nem biztos, hogy művelt is, ahogy egy WC pucoló is lehet művelt.
6/21 anonim válasza:
#5 de nem csak a műveltség számít. Hanem az hogy beéri ennyivel és bem akar fejlődni, jobb helyre kerülni. És lehet mondani hogy egy WC pucoló is lehet művelt, 20-ból 1 biztis az is, bár én még soha egy plázás vécépucolótól sem láttam azt hogy olyan művelt lenne. Én jó suliba járok, de a környékünkön van egy rossz suli, gyakran találkozom az ottani diákokkal. A legtöbb hangos, trágár, két értelmes összetett monsatot nem tud kinyögni, udvariatlan, az embereket cseszteti a buszon és azon röhög, minden második szavuk a b+ szintjén mozog stb. És igen, tudom hogy nem MIND ilyen, de a többség sajnos igen, nekem meg nincs kedvem szákbamacskáznu.
7/21 anonim válasza:
#6 Jó talán egy WC pucoló nem a legjobb példa, mert annak már tényleg 99%-ban olyanok mennek, akik máshol nem tudnának érvényesülni, de pl. itt vagyok én, mint targoncás(elsősorban), egyszerűen szeretem csinálni, nem akarok csak azért egyetemre menni, meg ledoktorálni, mert a társadalom ezt várja el tőlem, ha egyszer én nem vágyom rá. Viszont ettől függetlenül érdekel a matek, a fizika, a kémia, a világegyetem, a művészet, a jog, a zene, az emberismeret, a pszichológia, más kultúrák és még sok más is. Úgyhogy azért mondom, hogy felesleges beskatulyázni valakit egy kategóriába, csak azért, mert nem tanult/nem jó hírű iskolába járt.
8/21 anonim válasza:
Ez a két személytől függ, de többnyire igen.
9/21 anonim válasza:
#7 senki nem mondta, hogy az egyetemen van a hangsúly. Direkt írtam is, hogy biztosan ilyen közegben is vannak ertelmes emberek, de a többség sajnos nem az. Én meg nem akarom keresgélnj azt az egyet akivel jól ellennék, hanem inkább próbálok elitebb, alapból jobb közegben ismerkedni.
10/21 anonim válasza:
Normális esetben annak kellene lenni, hiszen a rossz iskolákba 2-es tanulók vannak, akiknek a magatartásával is gondok vannak.
A jó iskolákban ellenben jó tanulók vannak, akik erkölcsösebbek is. Nem szoktak neki menni a tanárnak meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!