Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A jó iskolákban tanuló lányokn...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jó iskolákban tanuló lányoknál nagy hátránnyal indul egy olyan fiú, aki rossz hírű iskolába jár?

Figyelt kérdés

2022. máj. 15. 20:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%

Én eljutottam addig a mélypontig, hogy WC-t kellett pucolnom, úgy, hogy Stephen Hawking vagy Friedrich Nietzsche könyveit olvastam. Tehát nem vagyok egy ostoba ember, hanem művelt vagyok.

De ez nekem eléggé elrettentő példa volt, hogy mi lett belőlem, és arra motivál, hogy befejezzem a tanulmányaimat, iskolázott ember legyek, mert nem akarok ilyen munkát csinálni. Szerintem egy normális emberből az alja munka azt váltja ki, amit belőlem, tehát hogy tanulni, fejlődni akar. Akiből meg nem, az marad WC pucoló, sajnos a többségre szerintem ez jellemző.

2022. máj. 17. 02:22
 12/21 anonim ***** válasza:
44%
#11 6os kétszer is leírta, hogy vannak köztük kivételek, akik műveltek, ha olyan értelmes vagy, biztos észrevetted. De már többször is elhangzott, a többség nem ilyen. Szuper hogy te igen, de senki nem fog leálni keresgélni a 20ból 1 értelmiségit a takarítók között, inkább ismerkedünk alapból értelmiségi környezetben.
2022. máj. 17. 11:47
 13/21 anonim ***** válasza:
70%

Én értelmes vagyok, te viszont nem vetted észre azt, hogy én megerősítésként írtam meg a saját kommentemet. Eszem ágában sincs védeni a WC tisztítókat, csak magamról írtam egy kicsit

"Szuper hogy te igen, de senki nem fog leálni keresgélni a 20ból 1 értelmiségit a takarítók között, inkább ismerkedünk alapból értelmiségi környezetben."

Szuper, rám viszont már akkor is felfigyeltek, amikor WC-t tisztítottam, és a jómódúbb vendégek jöttek oda megdicsérni engem. Ami azért eléggé egyedi eset, hiszen WC tisztítókat általában semmibe sem nézik, míg én megbecsülést kaptam már akkor, ráadásul nőktől.

Sőt, a munkaadóm is elfogadta az egyik ötletemet a munkával kapcsolatban.

Tudod van az úgy a filmekben, hogy a szegény, de tehetséges srácra felfigyelnek, na az én történetem kb. ilyen. Nekem még csak értelmiségi körökbe sem kell feltétlenül mennem, mert kitűnők az emberek között. Már kezdtem felfelé kapaszkodni, és a csúcsig meg sem állok.

2022. máj. 17. 11:59
 14/21 anonim ***** válasza:
42%
#13 tudom hogy a saját kommentedre reflektáltál, ettől függetlenűl felhívtam a figyelmet a többi kommemtre amikkel nem igazán foglalkoztál, csak tovább fényezted magad, ami elég irreleváns. Az hogy valaki megdícsér nem jelenti azt hogy járna veled, ráadásul a kérdés tinikre vonatkozik, akik még iskolába járnak, teljesen irreleváns, hogy te milyen szupi takarító vagy
2022. máj. 17. 12:23
 15/21 anonim ***** válasza:
42%
13as akkor örülhél magadnak, kár hogy nem ez a kérdés xd. Ez a tini párkapcsolat, senkit nem érdekel mekkora ász WC pucoló vagy
2022. máj. 17. 12:24
 16/21 anonim ***** válasza:
57%

Már vagyok WC pucoló, csak mivel otthagytam az iskolát tini sráckènt, ezèrt addig süllyedtem, hogy ezt a munkát is el kellett vállalnom. Reagáltam egy tèmafelvetèsre, amiben van tapasztalatom, hogy mások is tanuljanak belőle, ennyi.

"Az hogy valaki megdícsér nem jelenti azt hogy járna veled,"

Gazdag nők nem szoktak mosolyogva odamenni takarítókhoz, hogy kifejezzèk a hálájukat, flörtölgetni meg pláne nem szoktak, hogy vègigsimítanak az illető hasán. Azèrt törtènt ez meg, mert jókèpű, tehetsèges srác vagyok, ès a kisugárzásom megnyerő, ennyi.

2022. máj. 17. 12:51
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
*már nem vagyok
2022. máj. 17. 12:52
 18/21 anonim ***** válasza:
70%

"ráadásul a kérdés tinikre vonatkozik, "

Tinik is lehetnek WC tisztítók. Dolgoztam együtt tőlem nem sokkal fiatalabb, 18 èves lányokkal is, akik meg voltak szorulva velem együtt.

Mondjuk azok a lányok a szegènysèg miatt kerültek oda, èn meg a hülyesègem miatt. Èn dolgozhattam volna nagybátyámnak is a cègnèl.

De èrdekes volt látni egy 18 èves, szőke, kèk szemű instagram cicát, amint velem együtt ilyen munkát csinál.

De legalább tisztessègesen dolgozott, nem lett belőle züllött nő.

2022. máj. 17. 12:59
 19/21 anonim ***** válasza:
54%
#18 jó, de a kérdés kifejezetten ISKOLÁRA vonatkozott. Nem az hogy milyen munkájú embernél lenne eséje...
2022. máj. 17. 14:29
 20/21 anonim ***** válasza:
70%

Teljesen mindegy. Az oldalon a beszélgetés nem lineárisan zajlik, hanem időnként kiindul egy melléktéma is, ami kapcsolódik az eredeti kérdéshez.

De részemről OFF

2022. máj. 17. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!