Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg ismerkedésnél hátrány,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg ismerkedésnél hátrány, hogy szakmunkás vagyok?

Figyelt kérdés
Intelligensnek tartom magam. Ezt a környezetem is megerősítette. Két idegennyelvet beszélek. Két szakmám van. Érettségivel rendelkezem. A szakmunkás kollégáimat nem nagyon szerettem. Túl primitívek voltak hozzám képest. Nem nagyon jöttünk ki. Sok volt az alkesz, stb. Én nem iszom, nem dohányzom. Igényes vagyok. Most egyéni vállalkozó vagyok.
2022. okt. 30. 20:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%
Ne aggódj ezen, ez maradjon a hetero pasik gondja, a nők sokkal válogatósabbak e téren
2022. okt. 30. 23:55
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem hátrány mert most mi változna ha nemszakmunkás lennél, mert szerintem semmi. Gondolom a melegek is úgy vannak mint a heterók hogy olyan téren nem nagyon érdekli őket sem hogy most kinek milyen szakmája van.
2022. nov. 1. 20:09
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna.
2022. nov. 2. 05:05
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem sem zavarna :D ;)
2022. nov. 2. 09:08
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem zavarna. A lényeg, hogy legyen nyitott, és érdekelje sok minden, lehessen vele több témáról beszélgetni.
2022. nov. 4. 08:20
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy mi a foglalkozása, miért lenne megkülömböztető. Az ember számít. Nem akarom leszólni a "diplomásokat", de azért találkoztam már közülük olyannal, akivel még beszélgetni se lehetett, kapcsolat pedig elképzelhető se lehetett volna velük.
2022. nov. 4. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!