Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen könnyű alkalmit szerezni Romeon?
Péntek este regisztráltam, szombaton 2 pasit dugtam meg onnan, vasárnap még egyet, és ma is átjön este egy negyedik pasi.
Meg sem kell magam erőltetni, sok csak annyit írok, hogy szia, bocsi ha túl rámenős vagyok, de nagyon bejössz a képeid alapján, lenne kedved esetleg találkozni ma és ha élőben is bejövünk egymásnak, akkor esetleg szexelni?
Jó vannak akik elutasítanak, de nem kell nagyon megerőltetnem magam.
Lehet nevettek de nálam is ez volt mikor frissen regisztráltam, helyem profilképem van és még szabadidőm is.
Később ez unalmassá vált mert mindenki csak és kizárólag szexelni akart, én meg valami tartalmasabbra vágyok,
Így már mindenki eltünt, de tényleg mindenki.
Kivétel a romantikus keresem a tökéletes palit és már fél éve levelezzünk de még nem igazán mert lépni.-kilépni a lakásból.
Romantikust keresni felér egy El Caminoval...
Főleg a Rómeón :)
Kerestem én is,de két hét írogatás után sem akart találkozni,mindig közbejött valami....Pontot tettem rá.
Már nem vagyok társkeresőkön,úgy vagyok vele,elengedtem,ha jön jön,ha nem akkor nem. De mivel kapcsolat-centrikus vagyok,azt hiszem, az utóbbi játszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!