Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ilyen könnyű alkalmit szerezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen könnyű alkalmit szerezni Romeon?

Figyelt kérdés

Péntek este regisztráltam, szombaton 2 pasit dugtam meg onnan, vasárnap még egyet, és ma is átjön este egy negyedik pasi.

Meg sem kell magam erőltetni, sok csak annyit írok, hogy szia, bocsi ha túl rámenős vagyok, de nagyon bejössz a képeid alapján, lenne kedved esetleg találkozni ma és ha élőben is bejövünk egymásnak, akkor esetleg szexelni?

Jó vannak akik elutasítanak, de nem kell nagyon megerőltetnem magam.

2022. okt. 24. 16:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja. Így megy ez. Nem nehéz találni valakit. Nálam már a 2023-as év is teljesen betelt. Legközelebb 2024 tavaszára tudok időpontot adni, mint a kórházakban hasi ultrahangra.
2022. okt. 24. 17:51
 12/22 anonim ***** válasza:
87%
Naejo szöveg, mentettem, még később biztos jól jön.
2022. okt. 24. 18:52
 13/22 anonim ***** válasza:
90%
Pont ez a Romeo lényege. Összehozza a húst a hússal.
2022. okt. 24. 20:05
 14/22 anonim ***** válasza:
91%
Mi a nicked?
2022. okt. 24. 20:06
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Minőség!!!!!
2022. okt. 24. 20:44
 16/22 anonim ***** válasza:
85%
Na és amikor felébredtél, milyen volt a a valóság?! :D
2022. okt. 25. 06:26
 17/22 anonim ***** válasza:
97%

Lehet nevettek de nálam is ez volt mikor frissen regisztráltam, helyem profilképem van és még szabadidőm is.

Később ez unalmassá vált mert mindenki csak és kizárólag szexelni akart, én meg valami tartalmasabbra vágyok,

Így már mindenki eltünt, de tényleg mindenki.

Kivétel a romantikus keresem a tökéletes palit és már fél éve levelezzünk de még nem igazán mert lépni.-kilépni a lakásból.

2022. okt. 25. 13:59
 18/22 anonim ***** válasza:
96%
Suellemileg igénytelen, a szintén szellemileg igényteleneket vonzza, tehát te egy boldog ember vagy kérdező.
2022. okt. 25. 15:17
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Romantikust keresni felér egy El Caminoval...

Főleg a Rómeón :)

Kerestem én is,de két hét írogatás után sem akart találkozni,mindig közbejött valami....Pontot tettem rá.

Már nem vagyok társkeresőkön,úgy vagyok vele,elengedtem,ha jön jön,ha nem akkor nem. De mivel kapcsolat-centrikus vagyok,azt hiszem, az utóbbi játszik :)

2022. okt. 26. 05:38
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Bárhol lehet könnyen megszerezhető pasikat találni. Egy dologra viszont figyelj, akit Te ilyen könnyen el tudsz vinni egy dugásra, azt más is elviszi. Nem kizárt, hogy valakinél te leszel aznap a második. Vagy a harmadik...
2022. okt. 28. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!