Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen könnyű alkalmit szerezni Romeon?
Figyelt kérdés
Péntek este regisztráltam, szombaton 2 pasit dugtam meg onnan, vasárnap még egyet, és ma is átjön este egy negyedik pasi.
Meg sem kell magam erőltetni, sok csak annyit írok, hogy szia, bocsi ha túl rámenős vagyok, de nagyon bejössz a képeid alapján, lenne kedved esetleg találkozni ma és ha élőben is bejövünk egymásnak, akkor esetleg szexelni?
Jó vannak akik elutasítanak, de nem kell nagyon megerőltetnem magam.
2022. okt. 24. 16:18
2/22 anonim válasza:
Szerintem attól függ ki mennyire válogatós, de gondolom nagyon sokan vannak akik nem azok és ők könnyen megtalálják egymást és így mindegyik baromi könnyen talál partnert.
3/22 anonim válasza:
Most a romeot jöttél reklámozni,vagy csak magadat akarod fényezni itt?
Ha úgy van ahogy írod,akkor tudod a választ. Sok ott a kiéhezett. Az sem mindegy melyik korosztályból van ez..
4/22 anonim válasza:
Ha így pasiról pasrira mész könnyen összeszedhetsz akár valamilyen nemi nyavalyát is .
5/22 A kérdező kommentje:
Neked nincs kedved átjönni?
30/aktív/BP
2022. okt. 24. 16:39
6/22 anonim válasza:
Nem elég neked ma 1 pasi,még innen is kell? 😂
7/22 A kérdező kommentje:
Nem mára gondoltam :D holnap is van nap :D
2022. okt. 24. 16:47
8/22 anonim válasza:
Napi önreklámozás társkeresés célból megvolt... xD
9/22 anonim válasza:
Én holnap is foglalt vagoyk már. Holnapután esetleg?
10/22 anonim válasza:
Ja, hogy a melegeknél ez így megy😅
Én meg szopok tinderen, már jó vagyok ha 1hónap alatt 1randit összehozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!